Wad Mgr/USBLoader Black Screen after dop-ios mod 53 + 55

Discussion in 'Wii - Hacking' started by zipperdoyle, Jan 1, 2010.

  1. zipperdoyle
    OP

    Newcomer zipperdoyle Member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Hello,

    I have a Wii at 3.3u and I installed cios38v14 using USBLoaderGX and have been using it for several months. I was unable to play a few wii ware titles and decided to use dop-ios mod to install ios 53+55 on ios36. The wii ware games are working fine but now when I'm in HBC and I try to launch USBLoaderGX or Wad Manager 1.4/1.5 about 2 out of the 3 launches the screen just stays blank and I have to hard reset the wii. Has anyone seen this before as it was working fine until I installed 53+55. I reinstalled cios38v14 but still have the same issues. Should I use any title deleter to remove these and hope things go back to normal? Any feedback would be appreciated.

    ZD
     
  2. OArikadoO

    Member OArikadoO GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    214
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Are you on the latest homebrew channel? If not, that's why this is happening to you.
     
  3. zipperdoyle
    OP

    Newcomer zipperdoyle Member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Hmmm I actually just upgraded to 1.0.6 HBC so that was one additional change I made to the system. Should I maybe uninstall HBC and reinstall an older version?
     

Share This Page