Wad manager doesn't work

Discussion in 'Wii - Hacking' started by FoolishDreamer, Dec 13, 2009.

Dec 13, 2009

Wad manager doesn't work by FoolishDreamer at 5:56 PM (3,048 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. FoolishDreamer
    OP

    Newcomer FoolishDreamer Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Hi there. Everytime I try to install something with the wad manager (new games, both PAL, NTSC or region free) my wad manager stop at some point of the installation.
    Changing version doesn't help (i was using the 1.3 before, now I changed at 1.4 but with no luck).
    I installed my HBC back in the days with the twilight fix, I'm using bootmii, my HBC ver. is 1.0.6 IOS35, trucha bug installed, IOS249 installed through cIOS_INSTALLER, wii version 3.2E

    All the games through disc works just fine.
    Also this problem started some months ago, I wanted to install a new game but wad manager gave me some error, then I installed some ios or cios that I can't remember now.

    What can I do now? Should I format my wii?
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  3. FoolishDreamer
    OP

    Newcomer FoolishDreamer Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    I'm already using cios38 rev14, that site says that if I go rev15 i'll be unable to play disc through neogamma... Do I really have to upgrade?
    Maybe the installation of rev14 went bad? Should I try a new installation of the rev14?

    HOLY MOTHER OF GOD IT'S WORKING!

    I reinstalled the cios, maybe something went wrong the first time...
    Btw now I can play my wad just fine!
    Thx man [​IMG]
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    no worries, a simple re installation usually fixes most problems
     
  5. bnm81002

    Member bnm81002 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    810
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    I reinstalled the cIOS but I still can't use Wad Manager at all, when I load it up all I get is,

    Press LEFT/RIGHT to change IOS version.

    Press A button to continue.
    Press HOME button to restart.



    it won't let me change the IOS version and any button I press, the same message appears again and again, please help me [​IMG]
     
  6. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
  7. bnm81002

    Member bnm81002 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    810
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    nope it didn't work, it still has the same problem
     

Share This Page