Wad error (RET = -4100)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Adr990, Jan 16, 2009.

Jan 16, 2009

Wad error (RET = -4100) by Adr990 at 6:44 PM (5,903 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Hey all,

    I have made some Wads in the past installing all good and well. [​IMG]

    Now if I make a Wad and go install it the Wad Manager gives me a error: RET -4100

    I have tried my old Wads un-install and installing and did install normal.

    But ever weird is:
    If I inject a .Dol file with a Old working Wad I made it gives the RET -4100 error.. [​IMG]
    Just with Injecting a .Dol on a Working, Good Wad. (witch without .Dol inject does install fine)

    (Same with Wadder too...)

    (Some side note info)
    PC:
    Windows XP SP3

    Wii:
    3.2E (Downgraded from 3.3v1E with cIOS Downgrader)
    Wiikey v1
    HBX 1.0.1
    Wad Manger 1.3 / Channel File Manager
    cIOS Installed (Long time ago did it before this error)
    Starfall

    Thanks,
    Adr990 [​IMG]
     
  2. Wiisel

    Member Wiisel GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2008
    Messages:
    1,182
    Country:
    United Kingdom
    its something on the pc that causes this, repack the wad in safe-mode or create a new user account on the pc
     
  3. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I tried to inject the dol in safemode... (witch did go slow [​IMG] )

    After that I send via FTPii to my SD Card...

    And I have all rights on my account...

    EDIT:
    Thanks man [​IMG]
    I just had to create a new account with ALL rights...

    Thank you !
    (But why it does matter, lol?)
     

Share This Page