1. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada
    Pixel patch = off
    Force CIOS = ON
    Force CIOS Revision = auto

    Black and I have to cycle the power on the Wii U

    Pixel patch = off
    Force CIOS = off
    Force CIOS Revision = 251

    goes black then back to wiiflow
     
    Last edited by gonefishing1975, Jul 3, 2020
  2. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
    Now try with force cIOS turned off.
     
  3. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada
    Either way I get a black screen and have to power off and back on or it retruns to wiiflow. I set the game init's settings to either auto or 251
     
  4. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
    Weird.. Well try this then, go to the apps folder and then the WiiFlow folder. And then delete the wiiflow_lite.ini file. Then see if the games boot up.
     
  5. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada
    Same it kicks me back to wiiflow

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Could it be a video setting as well?
     
  6. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
    Are you using a USB HDD or an SD Card for booting up your games?
    I see you're from Canada, so I know that you most likely have an NTSC console. Make sure that the video settings correspond to that region.
     
  7. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada
    Still black
     
  8. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
  9. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada
    Just running out for a bit. I will try it later and report back thanks
     
  10. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
    In case it does not work, then you might need to delete everything WiiFlow related and reinstall the newest version of WiiFlow. And use the .ini file that I provided.
     
  11. gonefishing1975

    gonefishing1975 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    143
    Country:
    Canada

    In just the apps folder or even the wiiflow in the root of the sd card?
     
  12. GABO1423

    GABO1423 Vergación...
    Member

    Joined:
    May 27, 2019
    Messages:
    284
    Country:
    Venezuela
  13. Pino67779

    Pino67779 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    hi i downloaded mkwii for wii flow im using vwii btw and i set it to ios 251 and when i load mkwii using wiiflow it shows the wiiflow image and stays there and doesnt load
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Wiiflow, loading, [vWii]