1. Taitanium

    OP Taitanium Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 2, 2017
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I get this error message everytime I try to install a gamecube or wii VC injection. I run WUP Installer GX2 with the homebrew launcher through Haxchii. Any ideas on what I should do?
     
  2. Madridi

    Madridi Card Collector
    Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    3,538
    Country:
    Qatar
    Well, as the msg says, did you activate sigpatch?

    You should use the option in haxchi to reload to system menu, then go to hbl, wupinstaller
     
  3. Taitanium

    OP Taitanium Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 2, 2017
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Everytime i open Haxchi, it automatically sends me to the hbl. Is that normal? How would I get to the "re load to system menu" area?
     
    Last edited by Taitanium, Feb 6, 2018
  4. Madridi

    Madridi Card Collector
    Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    3,538
    Country:
    Qatar
    Depending on what your config is set to. You will find the config file in haxchi folder on your sd root. See if one of the options in the config is systemmenu. If it's "A" for example, that means hold "A" when launching HBL

    You can configure to file to your liking and assign a button to each app you would like as a shortcut. Just make sure you have system menu as one of them as that's what enables sigpatch. Once your config file updated, you will have to reinstall haxchi for it to have the changed effect. Just make sure you don't mess it up
     
    angelbless45 likes this.
  5. Taitanium

    OP Taitanium Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 2, 2017
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Okay got it to work, thanks a bunch! I looked in the config file and the systemmenu was set to B. I held B as i started up Haxchi and everything worked fine.
     
    angelbless45 and Madridi like this.
  6. Sanicdotexe321

    Newcomer

    Joined:
    Mar 11, 2018
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    So do I need haxchi to fix this problem? because I only use mocha and I get this same error when I'm trying to install marvel avengers battle for earth I saw it had a tm in it so I erased it but I still got the error so what am I doing wrong?
     
  7. angelbless45

    angelbless45 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2017
    Messages:
    36
    Country:
    This is exactly my problem. Care to lend me a hand please?

    systemconfig says b... I hold the button while loading but nothing happes.
     
  8. MattyMcFly

    MattyMcFly Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2018
    Messages:
    18
    Country:
    Canada
    I get the same error when trying to install Project M. I use Haxchi and have it auto-boot when I start up the system... so the sig patches are not my problem. I don't know why it won't install. Everything else works perfectly!
     
  9. akhlaq768

    akhlaq768 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    i'm getting the same error while installing any games on wup installer.
    ive setmuo haxchi cfw to load while holding B and then pressing the icon on the game controller. theres no message to say anything happens etc.
     
  10. itsblunt

    itsblunt Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 17, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    Afghanistan

    I was getting this error too, while trying to install files in WUP Installer....

    I had to reboot and restart Mocha CFW and then I was able to install again like normal.

    Check Mocha CFW if you are having issues.
     
  11. Hawethornest

    Hawethornest Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    I was getting this error with BotW but every other game installed fine. For me, it turned out to be a corrupt download. Re-downloaded and this time the folder was 2GB larger
     
  12. TatteredBoat73

    Newcomer

    Joined:
    May 20, 2018
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    If you are using Mocha make sure you press A instead of home to boot into Mocha. After press A you should see a Mocha logo. If you see that logo you should be good to go.
     
  13. Zeldon567

    Zeldon567 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 13, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Can confirm Mocha CFW applies the necessary signature patch.
     
  14. Salmanalmulla

    Salmanalmulla Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 8, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    every time i open the haxchii app and hold the A button it just opens the white screen that says ' wiiu menu ' and nothing else happens it gets stuck there until i turn it off
     
  15. jeannotte

    jeannotte GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    2,194
    Country:
    France
    Hello,

    Do you correctly place your files on your SD card ??
     
  16. dustyflyguy

    dustyflyguy Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    New Zealand
    This helps hanks everyone!
     
  17. Wagnarok

    Wagnarok Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 29, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I have been having the same problem as you guys. I just launched Mocha CFW before WUP Installer GX2 and it worked!
     
  18. Wagnarok

    Wagnarok Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 29, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I have been having the same problem as you guys. I just launched Mocha CFW before WUP Installer GX2 and it worked!
     
  19. Sunnr

    Sunnr Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 20, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Thanks for making this entire discussion because it really helped
     
    Amigagirl86 and jeannotte like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - complete, correct, require