Use AKAIO instead of official Acekard menu?

Discussion in 'Acekard' started by CoconutCake, Jan 1, 2009.

  1. CoconutCake
    OP

    Member CoconutCake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    I don't have my AK2 yet.

    But I read some threads about AKAIO, and also looked at the WIKI for it. I'm still not sure I completely understand what's better about it. I guess using it would make that clear.

    But if all I want to do is play backups of my DS games and don't really plan to use extra features like cheats or whatever, would the official AK menu be enough, or is AKAIO really much better?

    Thanks for your thoughts.
     
  2. Problematique

    Banned Problematique Banned

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    New Zealand
    new features plug-ins coded by alot of people instead of just a team
     
  3. darnoc

    Member darnoc GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    Canada
    I think AKAIO solves the freezeing problem that people have saving there games
     
  4. CoconutCake
    OP

    Member CoconutCake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    I dl'ed the latest AK software: ak2_413_20081227_release.zip

    Does that new version have freezing problems? On which games?
     

Share This Page