Undefined index

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Rockfang, Sep 4, 2008.

Sep 4, 2008

Undefined index by Rockfang at 3:32 AM (1,696 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Rockfang
    OP

    Newcomer Rockfang Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    9
    Location:
    Oak Harbor, WA, USA
    Country:
    United States
    I'm getting a bunch of Undefined index errors when I try to view gOnline. I'm using IE 7. Is anyone else getting these problems, or are they just on my end? I can providea screenshot if needed.
     
  2. BlueStar

    Member BlueStar GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    4,094
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yep, me too (Firefox and IE). Looks like something's gone tits up somewhere.
     
  3. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,829
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Should be fixed now?
     
  4. Lumstar

    Member Lumstar Princess

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,531
    Location:
    Darling
    Country:
    United States
    Oak Harbor, WA, USA?

    Hmm... Yes, I know of that place...
     
  5. Rockfang
    OP

    Newcomer Rockfang Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    9
    Location:
    Oak Harbor, WA, USA
    Country:
    United States
    @shaunj66: It does indeed work fine now. Thank you.

    @Haruhi: Oh? [​IMG]
     
  6. Lumstar

    Member Lumstar Princess

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,531
    Location:
    Darling
    Country:
    United States
    Yeah. I'm not there now, but still close.
     

Share This Page