Trucha Bug Restorer HELP?!?!?!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by BrettWii, Aug 26, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Aug 26, 2010

Trucha Bug Restorer HELP?!?!?! by BrettWii at 5:19 AM (1,372 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. BrettWii
    OP

    Newcomer BrettWii Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Okay, so I am following this tutorial... http://www.youtube.com/watch?v=9ynF79OREB8
    I am trying to play Wii backups.

    Anyway, I am on the Trucha part and it won't work. I did everything correctly and it doesn't work.

    So I heard I had to downgrade my os.. to 15 or something... I am following this tutorial for that...

    http://www.youtube.com/watch?v=ltrd3oq8hPc

    I have followed it correctly and it WILL NOT WORK. I try to downgrade and it says succsesfull, press any button to exit, then when I try to do the next part it always says something like " failed blah blah this is what os15 is for get a firmware with trecha bug press any button to exit.

    help...

    ps. on this video http://www.youtube.com/watch?v=ltrd3oq8hPc it says download another version of trecha if you have trouble i did and it still did the same fail.

    I am on 4.2U
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
  3. BrettWii
    OP

    Newcomer BrettWii Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    didint help..
     
  4. ACCFPopTart

    Newcomer ACCFPopTart Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    31
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
  5. ?EYEHATE?

    Banned ?EYEHATE? Banned

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    try only making one thread, itll help out a lot.
     
  6. mike333

    Member mike333 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    Poland
  7. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,674
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Why not just use DopMii or MMM?
     
  8. mike333

    Member mike333 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    706
    Country:
    Poland
    Because "IOS236 Installer (v2)" is made for noobs in mind.
    It is easy to use and only requires updated HBC.
    Just two clicks and You are set.
     
  9. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,674
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Fine, it's just that I don't like the idea of using YET another IOS slot [​IMG]

    BTW, I've just noticed that BrettWii opened two identical threads. Closing this one.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page