Trouble with R4 and SD card

Discussion in 'R4 DS' started by gusyouout, Oct 6, 2008.

Oct 6, 2008

Trouble with R4 and SD card by gusyouout at 7:55 AM (1,585 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. gusyouout
    OP

    Newcomer gusyouout Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    So I have an R4 and a Sandisk 2GB microSD card. When I put the card in and load the R4, the screen goes to the "Loading..." screen and just gets stuck. Anything I can do?
     
  2. VISHI SO FISHI

    Member VISHI SO FISHI Cricket My love!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    765
    Location:
    A kindom far far away!
    Country:
    India
    did u put in the firmware in the card?
     
  3. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    to put it in another way, do you have the moonshl and _system_ folders in your sd card?
     
  4. kingkevin

    Newcomer kingkevin Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    I really think we should sticky a SUPER NOOB topic for everyone. A simple, basic how to get started just playing roms and homebrew. Maybe then we can work up to all of these complicated firmwares and such. Im getting so overwhelmed with all of these terms. Its really confusing. I dont even know what card to get now!
     
  5. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    What R4 card do you have? What's the website listed on the box?
     
  6. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    like this one: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=42715 ??

    -another world
     

Share This Page