Trouble installing IOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by corndogman, Aug 4, 2009.

Aug 4, 2009

Trouble installing IOS by corndogman at 5:44 PM (558 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. corndogman
    OP

    Newcomer corndogman Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Hi there, I've been having some trouble installing an IOS. I've tried a few versions such as cIOS Rev9 and rev10, to no avail. Everything seems to be working fine when it downloads, but when it goes to install i get an error ret- 2011 or something of the sort, then i have to restart and it isn't installed. I have tried .wad and network installation, neither work. Could it be a problem with my Wii version? I'm running 3.4u, and I've heard some stuff about 3.2 being the best, or should I update to 4.0? I have a feeling this may be the issue. These reason I'm doing this btw, is so i can install a USB loader.

    so any help is appreciated, thanks.
     
  2. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    First use Trucha Bug Restorer then try to install the cIOS again.
     
  3. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    yea man, just follow this guide to get cios on your system.
     
  4. corndogman
    OP

    Newcomer corndogman Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    ok thanks, I will do that and hopefully it works. will post back later with results.
     
  5. FifaForLife

    Newcomer FifaForLife Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    16
    Location:
    Rhyl
    Country:
    United Kingdom
  6. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    why post such an old cios?
     
  7. corndogman
    OP

    Newcomer corndogman Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Thanka for the tut xzxero, it worked great! I couldn't get the preloader to work, but its not necessary, all I wanted was to get the USB loader to work, and it does. Thanks again, I'll be back if I need more help.
     

Share This Page