Trouble burning with IMGburn

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by Translucentbill, Aug 30, 2009.

Aug 30, 2009
  1. Translucentbill
    OP

    Member Translucentbill GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    401
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Well, my VIA VT6421A is on its way from amazon and so i decided to backup and burn my copy of Arkham Asylum as a test burn. I let it burn while i slept and when i woke up i had an error telling me that that imgburn failed to finalize the disk and the reason was "no seek complete". I followed the guide telling me exactly how to set imgburn up to burn backups, i already restarted my computer since then so i don't have the log and i don't want to make another coaster unless i have to, any ideas?
     
  2. supermodchips

    Member supermodchips GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    291
    Country:
    Australia
    I just had a look on the imgburn forums and some had issues with the drivers for their drives being out of date. Try updating them and see if it makes any difference. On another note, has this happened to any other discs or is it only DL discs.
     
  3. Translucentbill
    OP

    Member Translucentbill GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    401
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Up until today i haven't had the right dvd decoders to burn .avi files and would give me errors, should i try one more and see what happens?

    EDIT: Also, how do i find the update drivers for a _NEC DVD+-RW ND-3530A, i've had it since 2005 [​IMG]
     
  4. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    silly question but di you set the manual layer break?
     
  5. Translucentbill
    OP

    Member Translucentbill GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    401
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Yes i did, that's what i meant when i said i followed the guide exactly.

    EDIT: this is my IMGburn log as of today, same error with prototype


    Code:
    I 13:14:56 ImgBurn Version 2.5.0.0 started!
    I 13:14:56 Microsoft Windows XP Media Center Edition (5.1, Build 2600 : Service Pack 3)
    I 13:14:56 Total Physical Memory: 1,046,620 KBÂÂ-ÂÂAvailable: 481,660 KB
    W 13:14:56 Drive F:\ (FAT32) does not support single files > 4 GB in size.
    I 13:14:56 Initialising SPTI...
    I 13:14:56 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 13:14:56 Found 1 CD-R, 1 CD-RW and 1 DVD±RW!
    I 13:20:00 Operation Started!
    I 13:20:00 Source File: G:\backups\prototype\prototype.dvd
    I 13:20:00 Source File Sectors: 3,827,488 (MODE1/2048)
    I 13:20:00 Source File Size: 7,838,695,424 bytes
    I 13:20:00 Source File Volume Identifier: DVD_ROM
    I 13:20:00 Source File Volume Set Identifier: 356fc000MS UDFBridge
    I 13:20:00 Source File Application Identifier: CDIMAGE 2.45 (12/06/2000 TM)
    I 13:20:00 Source File Implementation Identifier: Microsoft CDIMAGE UDF
    I 13:20:00 Source File File System(s): ISO9660, UDF (1.50)
    I 13:20:00 Destination Device: [0:1:0] _NEC DVD+-RW ND-3530A 103C (E:) (ATA)
    I 13:20:00 Destination Media Type: DVD+R DL (Disc ID: RITEK-S04-66) (Speeds: 2.4x)
    I 13:20:00 Destination Media Sectors: 4,173,824
    I 13:20:00 Write Mode: DVD
    I 13:20:00 Write Type: DAO
    I 13:20:00 Write Speed: 2.4x
    I 13:20:00 Link Size: Auto
    I 13:20:00 Lock Volume: Yes
    I 13:20:00 Test Mode: No
    I 13:20:00 OPC: No
    I 13:20:00 BURN-Proof: Enabled
    I 13:20:00 Book Type Setting: N/A
    I 13:20:00 User Specified L0 Data Zone Capacity: 1,913,760
    I 13:20:22 Set L0 Data Zone Capacity Succeeded!
    I 13:20:23 Filling Buffer... (40 MB)
    I 13:20:24 Writing LeadIn...
    I 13:20:26 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 3827487)
    I 13:20:26 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 3827487)
    I 13:20:26 Writing Layer 0... (LBA: 0 - 1913759)
    I 13:39:35 Writing Layer 1... (LBA: 1913760 - 3827487)
    I 13:59:11 Synchronising Cache...
    I 13:59:12 Closing Track...
    I 13:59:29 Finalising Disc...
    W 14:00:00 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (52%, 0/3) - No Seek Complete
    W 14:00:00 Finalise Disc Failed! - Reason: No Seek Complete
    W 14:00:00 Retrying (1 of 3)...
    W 14:00:33 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (55%, 0/3) - No Seek Complete
    W 14:00:33 Retry Failed - Reason: No Seek Complete
    W 14:00:33 Retrying (2 of 3)...
    W 14:01:05 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (54%, 0/3) - No Seek Complete
    W 14:01:05 Retry Failed - Reason: No Seek Complete
    W 14:01:05 Retrying (3 of 3)...
    W 14:01:38 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (54%, 0/3) - No Seek Complete
    W 14:01:38 Retry Failed - Reason: No Seek Complete
    W 14:02:06 Retrying (4)...
    W 14:02:38 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (54%, 0/3) - No Seek Complete
    W 14:02:38 Retry Failed - Reason: No Seek Complete
    I 14:03:11 Exporting Graph Data...
    I 14:03:11 Graph Data File: C:\Documents and Settings\William\Application Data\ImgBurn\Graph Data Files\_NEC_DVD+-RW_ND-3530A_103C_MONDAY-AUGUST-31-2009_1-20_PM_RITEK-S04-66_2.4x.ibg
    I 14:03:11 Export Successfully Completed!
    I 14:03:11 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:43:11
    I 14:03:11 Average Write Rate: 3,293 KB/s (2.4x) - Maximum Write Rate: 3,468 KB/s (2.5x)
    I 14:03:11 Cycling Tray before Verify...
    W 14:04:17 Waiting for device to become ready...
     

Share This Page