Hacking Triforce Bios for Nintendon't ?

TotalInsanity4

GBAtemp Supreme Overlord
Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
10,800
Trophies
0
Location
Under a rock
XP
9,814
Country
United States
Do you know where is the segaboot.bin?

Download Nintendont MOD by Abz (it's superior to the original anyway because it supports background/loading images), and once you enter the app, hit 1/X to go to Updates and Downloads, then go down to where it says something along the lines of "GameCube BIOS files", select it, and then select the Triforce BIOS (segaboot.bin)

Edit: Remember that your Wii (U) needs an internet connection to download it through the app
 

Acidflare

HomeBrew Beta Tester
Member
Joined
Aug 16, 2013
Messages
1,106
Trophies
0
Age
34
Location
Nether World
XP
268
Country
Canada
Download Nintendont MOD by Abz (it's superior to the original anyway because it supports background/loading images), and once you enter the app, hit 1/X to go to Updates and Downloads, then go down to where it says something along the lines of "GameCube BIOS files", select it, and then select the Triforce BIOS (segaboot.bin)

Edit: Remember that your Wii (U) needs an internet connection to download it through the app

last I checked abz only had the gc bios files he must of updated recently
 

TotalInsanity4

GBAtemp Supreme Overlord
Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
10,800
Trophies
0
Location
Under a rock
XP
9,814
Country
United States
THANK YOU SO MUCH !!!!!! You're awesome:lol:

No problem. And if it weren't included in the mod, I would have suggested Google (as per the_randomizer). Remember in future that if you ask for any copyrighted material, you will most likely be met with something like "Download it here or here"
last I checked abz only had the gc bios files he must of updated recently
He did, pretty much as soon as Triforce BIOS was usable
 

Acidflare

HomeBrew Beta Tester
Member
Joined
Aug 16, 2013
Messages
1,106
Trophies
0
Age
34
Location
Nether World
XP
268
Country
Canada
oh okay that explains it, also does anyone know how to get a ps3 controller to work I can't seem to get it to function it turns on led 1 comes on but nothing can be recognized
 

jammybudga777

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,284
Trophies
1
Age
37
XP
2,193
Country
oh okay that explains it, also does anyone know how to get a ps3 controller to work I can't seem to get it to function it turns on led 1 comes on but nothing can be recognized

I think you can download all usb hid configs in ninendont mod. My ps4 remote works fine
 

TotalInsanity4

GBAtemp Supreme Overlord
Member
Joined
Dec 1, 2014
Messages
10,800
Trophies
0
Location
Under a rock
XP
9,814
Country
United States
that's for making your own controller.ini config there's one that exist for the DS3 but for some reason my controller won't work besides connecting I got the same problem with abz ds3/wupc USB Loader GX Mod

Is it
1) Plugged in via USB?
2) using the for-positive correct controller.ini?
3) third-party?
I think you can download all usb hid configs in ninendont mod
You can do that in the normal Nintendont too
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/fFn0llYqM8w?si=s9t6Se-c4cz5UbbP