TouchScreen wont work on dslite

Discussion in 'Supercard' started by KoopaHax35000vr, Feb 18, 2013.

Feb 18, 2013
  1. KoopaHax35000vr
    OP

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States
    I recently got a shell and touchscreen replacement for my ds lite. I have got everything to work but the touch screen. Any ideas on how to fix it?
     
  2. pyromaniac123

    Member pyromaniac123 ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    2,000
    Country:
    United Kingdom
    Get a professional to do it.

    :)
     
  3. KoopaHax35000vr
    OP

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States
    Ok, But how can I fix it?
     
  4. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Check if you connected everything?
     
  5. KoopaHax35000vr
    OP

    Member KoopaHax35000vr Idk

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    146
    Location:
    Some house.
    Country:
    United States

Share This Page