The UPS guy just brought me my Supercard DSTWO!

Discussion in 'Online Stores and Purchases' started by Schizoanalysis, May 17, 2010.

  1. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    Woo hoo!


    Finally got it! The box is in good shape too..


    Will report back when I have actually used it... I hope the firmware is actually up on the website...
     


  2. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    Nice!! expecting mine in the morning, firmware available on the 18th.
     
  3. waffle1995

    Member waffle1995 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    259
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    cool take some pics and vids for us gbatemper

    the firmware aint out yet i forgot but u can use scds onei firmware
     
  4. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    Can confirm. Manual is in English & Chinese (both)...

    And they have included an unusually heavy pink strap with a metal hinge... odd... Kind of like the blue strap that came with the R4, but with fake pink leather and with "Supercard" embedded in it...




    __EDIT


    Just put Supercard DSOnei firmware on it... nothing... it won;t boot up. I get a mesage in Japanese (I have a J-DSiLL). The fish tycoon image comes up, then after it boots... nothing


    Looks like I'll have to wait until the firmware is out...


    dang
     
  5. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    Lol, your avatar is exactly what I would be doing if I were you.

    I figured it would have came preflashed, did you at least try it without trying to flash the firmware? The hardware on the SCDStwo is amazingly different than DSone, I am having severe doubts that the DSone firmware would work in the first place and I would hate to be the first person to borke the SCDStwo flashcart [​IMG]
     
  6. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    try it with iplayer firmware?
     
  7. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    It is preflashed. .... He just doesn't have the firmware. Which is the thing you use to boot up roms/homebrew and such.
     
  8. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Everyone else getting theirs is making me realize that I want one really bad [​IMG]
     
  9. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia

    Ha! Me too... I think I'll wait until tomrrow when the correct firmware comes out. I do have the Supercard DSOnei USB flasher, I'm not going to try to flash anything!
    I have to go to work today anyway... so I won't be hanging over the card and drooling...
     
  10. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia

    Yep. The Fish Tycoon image is already on the card. So it is all set to go with DSi 1.4. All it needs is the correct firmware.
     
  11. Delta517

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    Thought it was gonna say SMG2 instead of Supercard DSTWO. Lol [​IMG]
     
  12. Zetta_x

    Member Zetta_x The Insane Statistician

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,844
    Country:
    United States
    I see, thanks for the understanding. I was under the misinterpretation that 'flashing' was installing the firmware onto the cart rather than it just being loaded on the actual MicroSD card. I am guessing the flashing command is used for identification purposes on the actual DS itself (maybe away to get around nintendo's blocks on flash carts)
     
  13. DarkWay

    Member DarkWay tsubasa hiroge

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    1,552
    Location:
    Cornwall
    Country:
    United Kingdom
    I want mine to arrive [​IMG] wonder when it will actually get here....posted 2 days ago HKA registered (Hong Kong Airmail)...hmm my mum gets stuff posted via HKA and it's usually here within a few week, wonder if I'll be lucky enough to get the same kind of service.
     
  14. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Well even worst for me I don't even have a DS to use it on. I sent my DSi to Nintendo yet to get it back.
     
  15. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    On this note...

    It is odd that the Supercard DSOnei needs to be flashed (with the Sudoku ROM) to make it compatible with DSi 1.4... While the Supercard DSTWO comes with rom information from Fish Tycoon already on it.


    Now, I also have an early iPlayer... The 1.4 update patch flashed information from Fish Tycoon onto the cart to make it run, but perhaps later iPlayers aready had the Fish Tycoon info on the carts when they shipped.

    Which makes me think that the Supercard DSTWO is just a rebadged iPlayer with different software...

    I mean, why Fish Tycoon and not Sudoku?

    SCDSOnei used Sudoku... and now the Supercard team switch to the iPlayer's ROM info of choice... Fish Tycoon...
     
  16. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Didn't it use Star Wars?
     
  17. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Yeah it's star wars. Only the iEDGE uses sudoku. (I think?)
     
  18. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    My iPlayer has Fish Tycoon... (Mine is flashed with the 1.4 upgrade)

    DSTTi used Star Wars...


    Anyway... I just popped my iPlayer microSD with firmware into my SCDSTWO... and nothing.. it won't boot up past the FishTycoon image...
     
  19. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    PM elixerdream he has the Supercard DStwo firmware.
     
  20. Schizoanalysis
    OP

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia

    Oh... my bad... I'm getting them mixed up. You're right. I have too many cards, and not enough brains. The iEdge must be flashed with Sudoku... dang...

    Anyway... I change my question... Why Fish Tycoon and not ..."whatever was on SCDSOnei"?
     

Share This Page