The Legendary Starfy HELP

Discussion in 'EZ-Flash' started by ShadowLink92, Jun 8, 2009.

Jun 8, 2009

The Legendary Starfy HELP by ShadowLink92 at 12:47 PM (1,896 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. ShadowLink92
    OP

    Member ShadowLink92 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    For some reason, the legendary starfy won't run on my EZ Flash Vi. Can anyone help me please?
     
  2. Sarvesh50

    Member Sarvesh50 Aye!

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    915
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    The gba version?
     
  3. Islay

    Member Islay GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    308
    Country:
    Ireland
    wrong forum
     
  4. ShadowLink92
    OP

    Member ShadowLink92 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    175
    Country:
    United States
    the new ds one
     
  5. Pimpmynintendo

    Member Pimpmynintendo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    608
    Location:
    Arkansas
    Country:
    United States
    wrong area starfy isnt homebrew
     
  6. DSGamer64

    Member DSGamer64 Canadian, Eh?

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    2,931
    Location:
    A cold cold place
    Country:
    Canada
    Which kernal and firmware are you using, upgrade to 2.0 alpha and you should be fine, works flawlessly for me, can't be said for a lot of games though.
     
  7. windrider

    Newcomer windrider Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    30
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    It works fine on my DSi using the 1.9 kernel openbeta 11.
     
  8. casidepro

    Member casidepro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Netherlands
    it works on the newest kernel. this one: EZ5 2.0 kernel RC1 (11th June 2009)
     
  9. vi3tnaznboi

    Newcomer vi3tnaznboi Newbie

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have the same problem too!!! some1 help!!!
     

Share This Page