The last story

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by dmitsuki, Feb 17, 2011.

  1. dmitsuki
    OP

    dmitsuki Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 20, 2008
    United States
    When I try to run The Last Story I get a bunch of gibberish with Wii in the middle and have to restart my Wii.

    No error codes or numbers or anything.

    Anybody got any clue as to what this is? I searched for it but didn't get anything.

    Another problem I seem to be having is no text appears on the forum unless somebody quotes something...
     
  2. dmitsuki
    OP

    dmitsuki Member

    Newcomer
    13
    0
    Apr 20, 2008
    United States
    Can anybody even see this post?
     
  3. Taleweaver

    Taleweaver Storywriter

    Member
    5,405
    1,463
    Dec 23, 2009
    Belgium
    Belgium
    I can see your second one. I can see your first one if I quote it (or when I scroll down while writing this post). But I noticed this on other posts as well (within a certain time), so I guess it's something on the server. [​IMG]

    On topic: The last story isn't released outside Japan, so the chances are VERY high you have the Japanese version. Assuming you don't have a Japanese (or region-changed) wii, it may be needed to install priiloader and use the "region free everything" hack.

    I don't know if that's enough to get the Japanese characters on there or that more is needed.
    (obviously, if the "gibberish" you're refering to are actually Japanese characters...then that's normal [​IMG] ).


    EDIT: nice...now MY post is invisible. It's going to be a fun day on this forum. [​IMG]