The Conduit Multiplayer

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by markg87, Jun 28, 2009.

Jun 28, 2009

The Conduit Multiplayer by markg87 at 11:15 PM (1,005 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. markg87
    OP

    Newcomer markg87 Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    ok so i have my copy of the conduit. burned at 4x speed. i can play the game perfectly fine as far as the campaign goes but when i go to multiplayer it starts to connect to wi-fi connection. after a while it kinda stops and it says the game could not be read and please read the wii manual. could it be the burn speed or??

    ok will try it and see what happens. thanks!
     
  2. bboynotbgirl

    Newcomer bboynotbgirl Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    my multiplayer works fine. i burned it at 3x though. so i guess you can try that
     
  3. markg87
    OP

    Newcomer markg87 Member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    ok i can connect and everything now but i cant seem to find anyone to play with.. is there a trick to it?
     
  4. nicholasandre

    Newcomer nicholasandre Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Can someone tell me how you are burning the cd's? I have hombrew and everything installed
     
  5. wiiztec

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    Burn at 8x
     
  6. surgedude

    Newcomer surgedude Newbie

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have the same problem with 2 backups and even the retail disc. All other wifi games work fine. This is such a bizarre problem affecting only a few of us.
     
  7. bboynotbgirl

    Newcomer bboynotbgirl Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    hmmm idk whats wrong with your guys' stuff. mine works fine. it skips a little in wifi but its still playable. i load it through gecko os 107a
     

Share This Page