The Conduit loading on pal wii with usb loader

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by jaykop, Jun 25, 2009.

Jun 25, 2009
  1. jaykop
    OP

    Newcomer jaykop Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    36
    Country:
    United Kingdom
    has anyone else got this to work on pal wii usb loader ...
     
  2. slashy

    Newcomer slashy Member

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    Wii 4.0E
    usbloader gx r554
    Video -> Disc Default
    anti 002 fix -> on
    block iso reload -> on (dunno if needed)

    works like a charm. I wonder why they pushed back the PAL date cause USA also got complete EU Languages and all in it... hope they don't try to censor the litte bit of blood in it [​IMG]
     
  3. oiraMoiraM

    Newcomer oiraMoiraM Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Germany
    What? It has EU languages in it. Even German?
    Theire lame excuse for postponing it was to do some localisation.
     
  4. Helsionium

    Member Helsionium Alpha and Omega

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    348
    Location:
    Innsbruck, Austria
    Country:
    Austria
    Sorry, double post...
     
  5. Helsionium

    Member Helsionium Alpha and Omega

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    348
    Location:
    Innsbruck, Austria
    Country:
    Austria
    Yeah, the US version fully supports all European languages. Maybe they pushed it back to add European voiceover?
    It works well with all the different loaders I've tried, I got no idea why it doesn't work for you. Don't try to patch it, it works unpatched, but you should force 480p if you got component cables (it definitely works that way).
     

Share This Page