1. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    Download the latest sys-netcheat.kip and place it in your modules folder
    https://github.com/jakibaki/sys-netcheat/releases/tag/1.3.4
     
    Sabishinbo likes this.
  2. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    Yeh. I'm on 6.2. I dunno about chris.
     
    Sabishinbo likes this.
  3. Sabishinbo

    Sabishinbo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    230
    Country:
    United States
  4. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    6.2. First time using sys-netcheat was yesterday and worked well for me

    Odd............
     
    Sabishinbo likes this.
  5. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    You gotta use the updated atmosphere and firmware, 0.8.2 and 6.2, respectively. Put the sysnet.kip where the ini file says. But make sure the following is in your hekate_pl.ini.


    Code:
    {-- Custom Firmwares --}
    [CFW]
    kip1=modules/required/loader.kip
    kip1=modules/required/pm.kip
    kip1=modules/required/sm.kip
    kip1=modules/required/fs_mitm.kip
    kip1=modules/sys-netcheat.kip
    secmon=modules/required/exosphere.bin
    fullsvcperm=1
    debugmode=1
    kip1patch=nosigchk
    atmosphere=1
    { }
    Judging by the above code, you'd need to put the sys-netcheatkip in your modules folder.
     
    Sabishinbo likes this.
  6. Sabishinbo

    Sabishinbo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    Is that the hekate ini in the root or the bootloader folder?

    Also, thanks for all of your help guys. I'm about to update to 6.2 now - hopefully this all goes well.
     
  7. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    if you downloaded from the kosmos pack, everything should be where it should be in. hekate_ipl.ini should be in the bootloader folder
     
    Sabishinbo likes this.
  8. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    No problem bud. You'd be looking for the ini in your bootloader folder.
     
    Sabishinbo likes this.
  9. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    This is how mines came in. No edits
    [config]
    autoboot=1
    autoboot_list=0
    bootwait=1
    customlogo=1
    verification=2
    backlight=100
    autohosoff=0
    {AtlasNX/Kosmos v11.7.1}
    { }
    {Discord: https://discord.gg/qbRAuy7}
    { }
    {-- Custom Firmwares --}
    [CFW]
    kip1=modules/required/loader.kip
    kip1=modules/required/pm.kip
    kip1=modules/required/sm.kip
    kip1=modules/required/fs_mitm.kip
    secmon=modules/required/exosphere.bin
    kip1patch=nosigchk
    atmosphere=1
    { }
    {---- Miscellaneous ---}
    [Stock]
    { }
     
    Sabishinbo and MikeHawke like this.
  10. Sabishinbo

    Sabishinbo GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 27, 2015
    Messages:
    230
    Country:
    United States
    Oh my gaaaawd
    It actually worked! Looks like updating my firmware fixed the issue. Thanks so much guys <3
     
    ShonenJump, CrisFTW and MikeHawke like this.
  11. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    Guys, I'm trying to edit the amount of money I have in disgaea 5. The max amount I can get is 9,999,999,999,999. But I only have 985,307 rn. Should my first search be a u32 or u64?
     
  12. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    so much money.....you must use u64
     
    MikeHawke likes this.
  13. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    yeah I tried doing that but the program doesn't even search.
     
  14. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    I was able to use u64 and it worked well on PEACH BALL
     

    Attached Files:

    MikeHawke likes this.
  15. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    Yeah, I'm not sure why it's not working on disgaea. I got it working on breath of the wild.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —


    How'd you find your number? I can't seem to find money in this game for some reason. BOTW was sooo easy.

    What's strange is that I could find the value easily using Nswitchdebugger. But I couldn't dit the value.
     
    Last edited: Jan 3, 2019
  16. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    I was able to edit it easily. Just have alot of money. You can do this by hacking the score and just finish the game. In results, you'll get like 15 million
     

    Attached Files:

    MikeHawke likes this.
  17. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    Haha is she naked in that one?
     
  18. CrisFTW

    CrisFTW GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    Lol I don't want the mods to delete my post. She's...ugh... too sexy for GBAtemp lets just say that

    The money is u32. The highscore is u64
     
    MikeHawke likes this.
  19. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    lmao. i got'cha. thanks for ur help man

    Edit: Weird. I was able to easily find and edit the money value using Nswitchbugger for some reason. eh. Oh well. Thanks for all of the help lads. Cheers!
     
    Last edited: Jan 3, 2019
    CrisFTW likes this.
  20. MikeHawke

    MikeHawke Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    66
    Country:
    Hey jaki, sorry to tag you again, but why are there limitations to how many addresses sys-net can check? Also I noticed that sysnet can't find unsigned 64 integers. it that because of a switch limitation or a programming limitation?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - netcheat, Simple, source