Hacking SX Core Mariko v2 Black Screen

Bridaddy66

Member
Newcomer
Joined
Aug 24, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
34
XP
25
Country
United States
Hello, hopefully someone can help on this, Installed the SX Core on my switch and got the blinking blue then solid green light, but no Boot.dat screen shows up its just black. Tried bypassing the modchip and plugged the nand back into the original connect and still just a black screen. Any help would be appreciated !

I also had the anchor points soldered but I removed them to see if that did anything.

Here is a screenshot of the system.
sxcore.jpg
 
Joined
Mar 17, 2010
Messages
21,095
Trophies
0
Location
Alola
XP
11,913
Country
Norway
Hello, hopefully someone can help on this, Installed the SX Core on my switch and got the blinking blue then solid green light, but no Boot.dat screen shows up its just black. Tried bypassing the modchip and plugged the nand back into the original connect and still just a black screen. Any help would be appreciated !

I also had the anchor points soldered but I removed them to see if that did anything.

Here is a screenshot of the system. View attachment 222706
Clean the flux, it's impossible to see properly.
Just to make sure, you did put the latest boot.dat on the SD? Older ones won't work.
 
Last edited by The Real Jdbye,
  • Like
Reactions: Modificatorul

Bridaddy66

Member
Newcomer
Joined
Aug 24, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
34
XP
25
Country
United States
Clean the flux, it's impossible to see properly.
Just to make sure, you did put the latest boot.dat on the SD? Older ones won't work.
I'll clean the flux off better, I did not put the sd card back on yet, I just finished the install and was testing to see if i got the grumpy face boot.dat screen which i do not get. I'm also on 10.1.0 fw version. Thanks for your help.

Update: another picture:
sxcore2.jpg
 
Last edited by Bridaddy66,

Bridaddy66

Member
Newcomer
Joined
Aug 24, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
34
XP
25
Country
United States
if you were just seeing what it looks like
why is there thermal paste on your cpu
also whats with that ridiculous amount of flux

desolder the cpu flex and try booting with nand plugged in
after you clean your mtoherboard

also make sure powers plugged in and if you do resolder align that flex its misaligned

I put it partly back together with new paste before troubleshooting it, I initially cleaned the paste off as well as the caps. I did try to boot into nand plugged back in but still just a black screen. I think she might be dead.
 

Bridaddy66

Member
Newcomer
Joined
Aug 24, 2020
Messages
5
Trophies
0
Age
34
XP
25
Country
United States
gonna ask a question but do you have charge lol

and have you tried with the modchip unplugged.

you may have knocked out the backlight on dispaly
plug it all in turn it on try it docked
yes it was fully charged :) I did indeed try it with the modchip unplugged same issue, I noticed on the right side, the capacitor looked a little off and sure enough, I tapped it a bit and the whole capacitor fell off ! looking like a lost cause at this point. Thanks for all your tips through appreciate it. I'll leave this to a professional next time.
 

Banthors

Active Member
Newcomer
Joined
Aug 4, 2020
Messages
36
Trophies
0
Age
33
XP
121
Country
United States
yes it was fully charged :) I did indeed try it with the modchip unplugged same issue, I noticed on the right side, the capacitor looked a little off and sure enough, I tapped it a bit and the whole capacitor fell off ! looking like a lost cause at this point. Thanks for all your tips through appreciate it. I'll leave this to a professional next time.
You could resolder the cap back on. Also check to make sure you didnt bump the lcd connector or the backlight connector.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    *points at top of the side*
  • JuanMena @ JuanMena:
    Oh nice!
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Yeah, it just leads to here.
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    Still the chat but different perspective.
  • JuanMena @ JuanMena:
    So. You could disable chat, but have the chat open as a page?
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Probably.
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    My issue comes with the corner tab version which looks like it wasn't really thought out as well.
  • JuanMena @ JuanMena:
    Yes it works. You can disable chat but have it as it's own page.
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    I think I am only really going to use this in its own window.
    +1
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Otherwise it's too small.
  • Arekkusuda @ Arekkusuda:
    @DinohScene shut up gay
  • JuanMena @ JuanMena:
    It'd be cool if users could get a notification (within the tab itself) when someone else replies to the chat. Useful for us who would like to have the Chat as a separated tab.
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    To me it's not the size it's the small issues x-x
    +1
  • IanSkinner1982 @ IanSkinner1982:
    Oh cool I'm the top chatter.
  • 64bitmodels @ 64bitmodels:
    veri cool chat
  • JuanMena @ JuanMena:
    @ STAFF: What's the possibility of:

    1.- Limiting every user's embedded pictures per day? In that way users will be prevented from spamming the chat section with pictures. This would prevent the cool feature from being disabled due "Spamming"
    2.- Adding sounds to the chat. Like: 8RD4RnaWFgY
    I mean... if there's Facebook Reaction icons already used... why not MSN sound notifications?
  • IanSkinner1982 tempBOT:
    IanSkinner1982 rolls 1d6 and gets 3 (3).
  • JuanMena @ JuanMena:
    YO!
  • JuanMena @ JuanMena:
    Posting Youtube URLs!
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    Video looked like it caused a minor break in chat by scrolling up and down...
  • VartioArtel @ VartioArtel:
    (Tab version)
  • JuanMena @ JuanMena:
    I didn't knew that I could post videos just by pasting the URL!
  • JuanMena @ JuanMena:
    Sorry for trouble caused.
    JuanMena @ JuanMena: Sorry for trouble caused.