1. Avinitlarge

    OP Avinitlarge Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    I’ve got a lite that isn’t charging, someone else had looked at it before me so I’m not sure if there are and components missing. I’ve replaced the port, BQ and M92. There is 15v from the charger on the motherboard but nothing on the battery terminals.
    This is my first lite so I’m not 100% sure what to look for.
    Thanks

    edit
    Also, are there and high resolution pictures of the lite motherboard available?
     

    Attached Files:

    Last edited by Avinitlarge, Sep 29, 2020
  2. Avinitlarge

    OP Avinitlarge Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm, it appears as though I am missing a fair few resistors and a couple of capacitors, does anyone know the values?
     

    Attached Files:

  3. Avinitlarge

    OP Avinitlarge Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    Sorted it. All the missing resistors to the right are 100k, the one at the top is a 220k
     
    FXDX likes this.
  4. Siedlik

    Siedlik Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 14, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    What size are they ?
    Bought some from eBay 220k but they are to big :D
     
  5. Avinitlarge

    OP Avinitlarge Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    United Kingdom
    They are 0201
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - charging, Switch,