Switch has a mismatch boot0/boot1 for the firmware version. - It's been fixed!

Discussion in 'Switch - Exploits, Custom Firmwares & Soft Mods' started by LeoLeoSuper, Nov 4, 2019.

Loading...
  1. LeoLeoSuper
    OP

    LeoLeoSuper Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 30, 2019
    United States
    Long story short, I have a boot0/boot1 file loaded for 8.1.0, but firmware 9.1.0. I have 11 fuzes burnt (9.0.1). As soon as I pick a launch through Hekate, it loads a bit then kicks me back to Hekate. Any suggestions on what to do?

    Edit: 8.1.0 and 9.0.1 not the other way.

    Edit 2: If I downgrade completely using ChoiDujour to a lower firmware (like 4) and then upgrade using ChoiDujourNX back to 9.0.1, could I get a new boot0 and restore my sysNAND backup to get all my data back?

    Edit 3: Fixed using unbrick_my_switch. Thanks to mattytrog for helping me.
     
    Last edited by LeoLeoSuper, Nov 5, 2019
  2. LeoLeoSuper
    OP

    LeoLeoSuper Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 30, 2019
    United States
    Forgot to add: I have SysNAND backup from 9.1.0. I have a boot0/boot1 backup from 8.0.1.
     
  3. Important Posts Not the hero we deserve, but the hero we need.
    mattytrog

    mattytrog You don`t want to listen to anything I say.

    Member
    13
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    Glad you got it working sir!
     
    linuxares likes this.
  4. linuxares

    linuxares I'm not a generous god!

    Moderator
    17
    Aug 5, 2007
    Sweden
    I edited the title. In case more are curious they can check how it was fixed.
     
    mattytrog likes this.
  5. mattytrog

    mattytrog You don`t want to listen to anything I say.

    Member
    13
    Apr 27, 2018
    United Kingdom
    Thank-you sir!
     
    linuxares likes this.
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...