Super mario bros 2

Discussion in 'GBA - Game Development, ROM Hacks and Translations' started by NIZ46, Aug 1, 2010.

Aug 1, 2010

Super mario bros 2 by NIZ46 at 7:51 PM (913 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. NIZ46
    OP

    Newcomer NIZ46 Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    22
    Country:
    United Kingdom
    I am not sure if this is the right section of the forum. I can't seem to get Super mario bros 2(the lost levels) to work. All my other games are working using my ezflash 3in1 just not this one. Any help appreciated.
     
  2. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    Use the patch.

    Why not just use nesDS for it?
    There's the [p1] rom of SMB2 and the patch to make it work.
     
  3. NIZ46
    OP

    Newcomer NIZ46 Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    22
    Country:
    United Kingdom

    Been really busy lately, hence the late reply. Done as you said and it works. Thanks
     

Share This Page