1. weatMod

    weatMod GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    3,026
    Country:
    United States
    thanks good to know i didn't realize this , i figured if i installed 2.7 and the installed 3.0 that the 2.7 would be overwritten
     
    Last edited by weatMod, Oct 17, 2020
  2. Mewstorme

    Mewstorme Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    France
    Hello everyone, I have two question :

    1. Do you think it's possible to change the 3D of monster for better 3D model, texture like the PC Port ?
    2. Do you think it's possible to play to Super Mario 64 Star Road ?
     
  3. Joom

    Joom  ❤❤❤
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    5,885
    Country:
    United States
    1: Probably. There's an Android build floating around that uses HD models.
    2: Doubtfully as this pulls assets from very specific locations in the ROM. It would require a rewrite essentially.
     
    Mewstorme and Boesy like this.
  4. mkst

    mkst Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 18, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    United Kingdom
    Not sure where you were looking, but the README contains step-by-step instructions for compiling on Windows or Linux.

    https://github.com/mkst/sm64-port#windows-msys2
     
    weatMod likes this.
  5. weatMod

    weatMod GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    3,026
    Country:
    United States
    ok i see it now i was referring to the 2 links in the post that i was quoting
    one was only for converting 3dsx to cia and i couldn't even figure out what the second link was even for

    so i am still a bit confused about the baserom part

    so i take a clean mario64.z64 rom and rename the file to " baserom.us.z64 "
    or do i name mario64.us.z64 (or does it even matter) and put it in the c/temp directory

    also i am looking at this post where he said he compiled it and....

    "OK........I just Compiled the 3DS Port Successfully, however, there is no Icon Art, no Splash, the TitleID is different, no "Here we goooo" Sound when highlighting the Game, and none of the 3D, or other Features. Source is the mkst Source. I think he should have a instruction of what Setting to have when going for the Build, that way, Users can specify what they want.

    EDIT - Specifically, I was wanting to Build a 3D, No Frame Skip, 60FPS Variant." -smoker1
    so is there a file where i need to set option flags before i compile it?
    and .rsf file or something , what are the options and how do i set them
    after which step in the windows tutorial
     
  6. Mewstorme

    Mewstorme Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 17, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    France
    Do you have an idea of how I could do it (especially for the installation of Mario Star Road or another Mario made with Mario 64)?
     
  7. Joom

    Joom  ❤❤❤
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    5,885
    Country:
    United States
    Like I said, the source would probably need an entire rewrite. Though it may be possible to create an IPS patch or something that patches the CIA. I have no idea how to do this, though.
     
  8. havocdrake

    havocdrake Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 19, 2020
    Messages:
    59
    Country:
    Philippines
    Where to get the CIA build for sterioscopic 3D? PM me please
     
  9. Joom

    Joom  ❤❤❤
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    5,885
    Country:
    United States
    You have to build it yourself. You can't ask for warez here, even through PM.
     
  10. Mikitok
    This message by Mikitok has been removed from public view by VinsCool, Oct 29, 2020, Reason: No u.
    Oct 29, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Super, Mario,