Still no luck installing bootmii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wim6, Sep 12, 2009.

Sep 12, 2009
  1. wim6
    OP

    Member wim6 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    Netherlands
    Still no luck installing bootmii...

    Ive got 3.3e and cioscorp 2.0 and preloader 0.29 installed.... My only internet connection is via a lan adapter . when i load up the sd card it shows the screen and when it says press 1 my wii freezes...
     
  2. tanis698

    Member tanis698 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    it is because of cioscorp witch has been stated like 17867676 times.
     
  3. wim6
    OP

    Member wim6 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    Netherlands
    i knew that but whats the fix for it
     
  4. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Install proper IOS's over all the CIOSCorp cIOS's.
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Run UNCorp
    or cIOSCorp 3.4 uninstaller

    or even better: update to 4.1 through the settings and start fresh
     
  6. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
  7. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    SURE you knew that. I call BS, if u knew why would u ask
     

Share This Page