StellaDS on the DSTWO

Discussion in 'Supercard' started by Supertrooper, Jun 4, 2010.

Jun 4, 2010

StellaDS on the DSTWO by Supertrooper at 6:59 AM (1,132 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Supertrooper
    OP

    Newcomer Supertrooper Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Has anyone had any luck getting StellaDS 0.7 to run on their DSTWO using a DSi/DSI XL? I know it's not a popular emulator since Atari was around before most gamers were born. [​IMG]

    Thanks
     
  2. alidsl

    Member alidsl I am now a lurker

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    2,823
    Location:
    Kanto - Pallet Town
    Country:
    United Kingdom
    Are you running it as a plug-in or standalone?
     
  3. coattails

    Member coattails GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    212
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    I've only tried some of the homebrew roms that came with it, but it works just fine.
    Can't seem to get pitfall working though.
    All the roms need to be in a folder called StellaDS in the root of your SD for the emu to work.
     
  4. Supertrooper
    OP

    Newcomer Supertrooper Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Thanks gang. I didn't have the folder named correctly. It works now.

    I've given up on plug-ins on the DSi, most only work as a standalone.
     

Share This Page