Starfall Question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by zeldafn333, Dec 30, 2008.

Dec 30, 2008

Starfall Question by zeldafn333 at 8:37 PM (647 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. zeldafn333
    OP

    Member zeldafn333 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    120
    Location:
    Massachusetts B)
    Country:
    United States
    If I installed the "Play region free wii games" option, will I still need to use regionfrii or will the wii be able to read it normally?
     
  2. EaZey

    Newcomer EaZey Newbie

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i also wondered this. not meaning to hijack but also how can i test Starfall is definately installed?
     
  3. cracker

    Member cracker Nyah!

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,132
    Country:
    United States
    The whole purpose is to be able to use them without a chip or region free boot disc (or homebrew loader). So no, it is the only thing you should need.

    Note that when I tried the GC region free option it resulted in no GC games booting at all anymore so I had to turn it off. Not a concern to me because I have other ways... But maybe those combined created the problem...
     
  4. Aimen

    Aimen Newbie

    If you maybe choose Block Update and you have 3.2E, insert maybe Wii Music and look if't come any update! If it not, it's work!
     

Share This Page