SS HG 3rd badge saves

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by yazoomafroo, Mar 14, 2010.

Mar 14, 2010

SS HG 3rd badge saves by yazoomafroo at 11:31 AM (4,482 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. yazoomafroo
    OP

    Newcomer yazoomafroo Member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Will someone upload their 3rd badge save and help the patchers?
     


  2. marumekomu

    Newcomer marumekomu Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    32
    Country:
    United States
  3. BlueBomber94

    Newcomer BlueBomber94 Newbie

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Australia
  4. NeoHaven

    Newcomer NeoHaven Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    What cards are needed? Because im playing on CycloDS FW 1.58B1 and ive had no problems at all.
     
  5. 0ominnio0

    Newcomer 0ominnio0 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    Germany
    Hi

    This is my SoulSilver Save. I transfered the Pokemon from my jap save into this USA save, because I could load the old save with U Rom. So don't wonder about my Pokemon^^
    I just got the 3rd badge.
    http://rapidshare.com/files/363216677/Pkmn...badges.sav.html
    I use M3 Real with newest firmware.

    Greetz
     
  6. Katuo

    Newcomer Katuo Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    Can someone who has the game fully working upload a save with 4+ badges? I'm very curious.
     
  7. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    Well u do know that u can take your save file and use it on the Japanese Rom (with or without Kazo patch) and transfer it back when there is a patch available

    i just put my jap save on U rom and everything loads but game

    can transfer pokemon off of my Jap save to pokewalker and connect to my Wii so just need a black screen fix for R4
     
  8. xbrosss

    Newcomer xbrosss Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    http://www.mediafire.com/?zhdy4fbmiig

    my (J) sav, 14 badges, pikachu colured pichu, spiky eared pichu, arceus event done, celebi (not done but working)


    this won't load on (U) rom so you need to delete badges leaving only the 1 n 2

    EDIT: created by my R4 1.18
     
  9. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    just abit warey about posting saves, does this not contain our DS numbers as pokemon games when connected to wifi register to DS?
     
  10. warmijwilfaain

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
  11. Gnasher113

    Newcomer Gnasher113 Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    i need a way to fix the black screen problem after the 3d badge. if anyone knows any recent news on this, plz let me know
     
  12. Katuo

    Newcomer Katuo Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Netherlands
    Thanks, exactly what I was looking for.
     
  13. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    no way as yet

    u have alternatives tho

    1. Play on Jap Rom (Kazo patch if u want partial english)
    2. no$gba with no$zooomer (just got mine working U rom and jap save)
    3. buy the game (Nintendo could avoid alot of fuss by releasing around the world at same time)
     
  14. xbrosss

    Newcomer xbrosss Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    I'm planning to buy the Game so IDC about this save (:
     
  15. smartguy_alec

    Newcomer smartguy_alec Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Philippines
    hmmm... there's something wrong with my sav file, it registers as 0 byte in size instead of 512. Hence, the pokesav app can't open it... I can still play the sav file though...
     
  16. xbrosss

    Newcomer xbrosss Advanced Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    Thats impossible, not calling you liar, but check all the saves you got on your flashcard
     
  17. smartguy_alec

    Newcomer smartguy_alec Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Philippines
    yes. i've checked all of them. and all are 512kb. except for HG... 0 byte...
     
  18. Olly

    Newcomer Olly Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    Happened to several people already.
     
  19. smartguy_alec

    Newcomer smartguy_alec Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    54
    Country:
    Philippines
    umm.. what exactly does having a 0 byte Sav file mean?
     
  20. rolloverminutes

    Newcomer rolloverminutes Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    46
    Location:
    CA
    Country:
    United States
    Ok I beat the 4th gym leader on SOulSilver and Im using an r4. Now whenever I load it my file, it just shows up as a black screen. Hope this helps! lulz
    http://www.megaupload.com/?d=RXEVIG7S
     

Share This Page