Spirit Track code Help

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by tommyt, Dec 13, 2009.

Dec 13, 2009

Spirit Track code Help by tommyt at 3:40 AM (1,319 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. tommyt
    OP

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    Im using a R4 and I cant seem to any of the code/cheats up they dont even show up when I turn on my R4.
    Iv got the original R4 and am using firmware 1.18. [​IMG]
    Sorry im a newbie.
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    oh boy...wrong section....you would be flamed if i weren't here first...http://cheats.gbatemp.net/ read the important notice please.
     
  3. tommyt
    OP

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    my bad.
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    you patched your game? then change the game id yourself
     
  5. tommyt
    OP

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    so when I patched the game the ID number changes.
     
  6. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Question: Why doesn't the code database just use the patched Game ID as default, since there are no codes or flash cart firmwares that can bypass the AP?
     
  7. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    m3
    acekard
    dstt
    r4
    ez flash v
    supercard
    all cracked it
     
  8. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Damn that's everything except the Cyclo. Looks like I got crap card now. [​IMG]
     
  9. tommyt
    OP

    Member tommyt GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    153
    Country:
    United Kingdom
    So the games ID number changes when you patch it but I cant seem to get it.
    If so could someone post up the ID no. of this game. thanks.
     
  10. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines

Share This Page