1. Shadowtrance

    Shadowtrance GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    2,493
    Country:
    Use pasta then. :P
     
    Zidapi likes this.
  2. GhostLatte

    GhostLatte GBAtemp's Official Van Master™
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    3,407
    Country:
    United States
    Pasta doesn't have MSET :P
     
  3. Shadowtrance

    Shadowtrance GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    2,493
    Country:
    hahaha looks like you can't win this situation. :P
     
    Zap Rowsdower likes this.
  4. GhostLatte

    GhostLatte GBAtemp's Official Van Master™
    Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    3,407
    Country:
    United States
    I know. Beggars can't be choosers.
     
  5. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,464
    Country:
    United States
    I want someone to figure out how to make this work on 8.1........
     
  6. Shadowtrance

    Shadowtrance GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    2,493
    Country:
    I have a way, but you won't like it. :P (probably because you can't do it)...

    Update from 8.1! Why are you still on 8.1 anyway?
     
  7. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,464
    Country:
    United States
    Because I region swap consoles and without some way to decrypt the nand I can't region change 8.1

    Please please please let me know, I have a hard mod and several other tools
     
  8. Tiibz

    Tiibz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2014
    Messages:
    119
    Country:
    France
  9. Shadowtrance

    Shadowtrance GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    2,493
    Country:
    Guys, stop PM'ing me asking for my super secret way to run Reinand on 8.1...

    I DON'T HAVE A SUPER SECRET WAY TO DO IT!

    If you had read what i said closer, you'd see exactly what my "way" was, and that was UPDATE (somehow). And i quote...
    And the first line in that post was a joke. :P
     
    Zidapi likes this.
  10. Ronhero

    Ronhero Too Weird to Live, Too Rare to Die
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3,464
    Country:
    United States
    That method won't work

    Sorry I thought you stumbled upon a way I didn't know and got excited. My bull shit meter was off due to inebriation and desperation
     
  11. R4ndom

    R4ndom Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    63
    Country:
    Norway
    [​IMG]

    Does someone know what I am doing wrong?
     
  12. Cinnamon

    Cinnamon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    Norway
    Ah this one. Looks like you have to insert the empty title.db and import.db to your 3DS. Check to here for more details.
     
  13. R4ndom

    R4ndom Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    63
    Country:
    Norway
    Unfortunately that did not do the trick, still getting the same error message :/
     
  14. Cinnamon

    Cinnamon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    Norway
    Have you remembered to let FBI install it so NAND and not SD? Right after FBI loads, press L, then choose mset_eur.cia and install.
     
  15. R4ndom

    R4ndom Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    63
    Country:
    Norway
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    These are the steps I take. I have booted up Pasta, is that wrong somehow?
     
    Last edited by R4ndom, Aug 9, 2015
  16. Cinnamon

    Cinnamon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    263
    Country:
    Norway
    How come you don't get the overwrite prompt? Try installing FBI as a CIA file to sysNAND SD and run it from there.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Story of Seasons boots to a black screen, but it's not crashing. You can still exit to home like normal. Suscpecting a loop of some sorts so it's time to dump some memory.
     
  17. pezed

    pezed Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    20
    Country:
    France
     
    Last edited by pezed, Aug 9, 2015
  18. R4ndom

    R4ndom Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    63
    Country:
    Norway
    [​IMG]

    I don't have an FBI cia file at 1.4.6 though, this one is 1.3.8, hence the different error message. Looks similar anyhow.
     
  19. michyprima

    michyprima GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    219
    Country:
    Italy
    why don't you people go talk abou those things on the RELEASE thread, this one is about discussing the SOURCE CODE.
    it's easy as that.
     
    klear and Zidapi like this.
  20. kamesenin888

    kamesenin888 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    1,427
    Country:
    that method worked for me when gateway didnt had support for 8.1
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Release], [Source, ReiNand