someone help with chickhen?

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by prowler, Sep 14, 2009.

Sep 14, 2009

someone help with chickhen? by prowler at 1:44 PM (824 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. prowler
    OP

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I bought a psp phat today, and i'm putting the chickhen on,
    i put the picture in ms/psp/photo/chickhen but when i wait for the colours to flash, nothings happening.
    im i doing something wrong?

    and i put the h BIN file the the root of the memory card.
    im going to download it again and see if that works, if not help D:

    NEVER MIND re-downloaded and it worked phew.
     
  2. Kreatur84

    Member Kreatur84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    376
    Country:
    Germany
    you must go to photo on psp,psp freeze from 1 till 100 times,but when it starts new,youre in hen mode
     
  3. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,488
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    best one to go.. They are the friendiest people I ever went to. They helped me with everything.. They dont bitch to you or anything. They are very nice people.

    Here:

    http://www.psp-hacks.com/forums/f133/
     
  4. psywolf

    Member psywolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    is there a way to downgrade a psp phat from ver 6.00 to the ver 5.03 thats needed to run chickhen?


    or should just buy the pandora battery kit

    and can I use a pandora battery kit even though have ver 6.00
     
  5. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    if you hae a 3000s
    or a Ta088v3+ MB

    Pandora WILL NOT WORK

    but ANY phat psp can use Pandora
     
  6. psywolf

    Member psywolf GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    166
    Country:
    United States
    ok i was just wondering because my phat has the most recent psp firmware thats ver 6.00
     

Share This Page