Some Wii game have PAL version

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by bradzx, Jul 26, 2012.

Jul 26, 2012
  1. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Hi. About fews minutes ago, I look up Pandora's Tower. It look interesting action rpg game but no USA version. So what is setting for PAL? Because my tv don't support PAL. It just black and white and tv go crazy.
     
  2. Clarky

    Member Clarky Don't you know who I think I am?

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,960
    Country:
    United States
    .....what?
     
  3. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    What is setting for allow me to play that game instead my tv go crazy or black and white color? I just want color. Not black and white.
     
  4. Clarky

    Member Clarky Don't you know who I think I am?

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,960
    Country:
    United States
    ok...re-reading that several times you would probably get away just running the game in 480p setting and seting video mode to usa, the only exclusive video mode on pal games tends to be 576i video modes and the only Wii game that comes to mind that had no ntsc video mode was Pikmin 2
     
  5. BORTZ

    Global Moderator BORTZ wtf, nintendo

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    10,637
    Country:
    United States
    I have some of the top scientists working to figure out what the actual fuck you said.
     
    1 person likes this.
  6. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Oh ok so I have to change to 480P, right?

    Bortz - *troll face* Problem, Spider-man?
     
  7. Goveynetcom

    Newcomer Goveynetcom Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    49
    Location:
    Sunny California
    Country:
    United States
    I haven't played any wii in a while but I believe I just use "Force NTSC" for the video setting and everything works fine. Or something like "Force NTSC 60hz". Honestly can't remember but it's pretty easy to get working from the settings.
     
  8. SixSenseEagle

    SixSenseEagle Newbie

    What the... :wtf: (Sigh) Ok anyway just listen to (Goveynetcom) Trust me I was in the same situation as you long ago until i Force NTSC for (Pandora tower pal version) in neo-gamma like 3 months ago.
     
  9. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    I understood what he said, It wasn't that bad. My advice was going to be what Goveynetcom said.

    -snip-
     
  10. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Ok I will keep it that mind.
     
  11. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    You are right, Goveynetcom. I change to Force Wii and it work. Thank for your help.
     

Share This Page