Some Questions

Discussion in 'Android' started by Xoo00o0o0o, May 16, 2011.

May 16, 2011

Some Questions by Xoo00o0o0o at 12:24 AM (1,203 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    I got my self a HTC Inspire 4g today. I have some questions.

    1. is there any way to unblock the installation of apks not from the market? I'm not asking how, just is there a way,

    2. Is there no portrait in the menu?

    That is about it.
     
  2. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    1. linky

    2. which menu?
     
  3. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    1) Go to Settings -> Applications. Check off the box for "Unknown Sources".
    2) You mean background on your homescreens? You can change the background by selecting any photo on your phone and setting them as your background.
     
  4. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    At&t blocks sideloading, the option is not there, that's why you have to do follow the link I posted
     
  5. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Actually I found out how to side-load with AndroidCentral Sideload Wonder Machine
     
  6. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    Sideloading works fine. I did it myself with the Sideload Wonder Machine. [​IMG]

    Best option, however is to follow some hacking instructions to get it rooted, but instead of installing something like Cyanogen (I personally didn't like it as much as the stock ROM) install a modified stock ROM like this one: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961406 Been looking for a newer version though, since that one is apparently not up to date.
     
  7. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Well I don't plan on rooting if I can sideload just fine.
     
  8. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    But that cuts you out of being able to get free apps from the Amazon Appstore.
     
  9. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    So I already do that. Just not that way.
     
  10. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    Do what? Get (pirated) free apps or free from the appstore?
     
  11. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    1st option
     
  12. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    but you can only sideload when connected to a computer with the sideload wonder machine

    the point of rooting to get sideloading is to be able to use the amazon app store or *snip or just download some random apk off the web and installing it, from your phone
     
  13. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
  14. Xoo00o0o0o
    OP

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Well I've decided to root my Inspire any suggestions?
     
  15. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
  16. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    I would strongly suggest getting a ROM not based on HTC Sense if you intend on gaming. All HTC Sense ROMs can't sync up with Wiimotes and use them as controllers.

    This is a fact I just discovered today. [​IMG]
     

Share This Page