SoftMii Ugly screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ephumuris, Feb 6, 2009.

Feb 6, 2009

SoftMii Ugly screen by ephumuris at 6:59 PM (2,880 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. ephumuris
    OP

    Newcomer ephumuris Advanced Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    I installed SoftMii using the guide that came with it. At some point it has changed my system menu to have black bottom bar...not so bad. But it has changed the cursor to something ugly and the Disc Channel looks blurry and wierd. Any chance i can get rid of this crap?

    Thanks in advance.
     


  2. buby78

    Member buby78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    getting blazed
    Country:
    United States
    all you need is a new 0000004x.app. you can make one with healthii.
     
  3. oneleggedjack

    Member oneleggedjack GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    299
    Country:
    United States
    install a different health screen w/Heathii, or you could just install the SystemMenu-v2xx.wad, if you need the wad search for a Wii brick fix disc and extract it with WiiScrubber... You'll need the wad for healthii anyways.
     
  4. malverns

    Newcomer malverns Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom

    OR if you cant be bothered to download the disc..

    Just downgrade using the anyregion changer or wanins Cios Uninstaller.... It will put your wii menu back to its default
     
  5. Puma

    Member Puma GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    Or if you were smart you should've backed up your old 0000004x.app. I mean, only a moron wouldn't do that [​IMG]
     
  6. forbore

    Member forbore GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    247
    Location:
    /dev/canada/quebec
    Country:
    Canada
    Ha! Ha! SO True!
     
  7. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    I Lol'ed at this one. You'd have to be stupid to unistall any cIOS or IOS.
     
  8. ephumuris
    OP

    Newcomer ephumuris Advanced Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    I'm sorry we can't all be as amazingly clever and brilliant as you mate. Congratulations.

    I wasn't aware of what the 0000004x.app file did. I thought it was just a part of the whole Softmii process that was required. It never mentioned what it actually does.

    With the help of the very few friendly and mature people on here i'm sure i will get this sorted. Thanks to those people.
     
  9. malverns

    Newcomer malverns Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    Why would you laugh at that?

    In the softmii README it states the easiest way to undo the changes that softmii applies is by the Any Region changer so you can go back to the default menu.

    Good job.
     
  10. ephumuris
    OP

    Newcomer ephumuris Advanced Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United Kingdom
    Got it sorted i just re-installed the SystemMenu-v290.wad. I'll keep that safe. I can't use healthii says i'm missing an ocx file and i downloaded it and popped it in System32 and still no go.
     
  11. icefireicefire

    Member icefireicefire GBATemp Fails.

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    961
    Country:
    United States
    you need to run (from the start menu):
    regsvr32 C:\healthii\comctl.ocx
     
  12. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    Spoken like true morons.
     
  13. WhiteWingedKnigh

    Member WhiteWingedKnigh GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    263
    Location:
    Ummm.....
    Country:
    United States
    altho the custom screen menu is pretty ugly...
     
  14. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    Yep and if that doesn't work if your using Vista you'll need to run CMD prompt as admin and type

    regsvr32 C:\healthii\comctl.ocx

    Atleast that worked for me
     
  15. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    This was my thoughs exactly, ugly pointer...
     
  16. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Look at teh bold
     
  17. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    Thanks for posting that afif, I felt it was too stupid to point out since I guess he's never even modded a Wii.

    Anyways back ontopic- Anyone think once Fors is done with his cSSM or whatever its called that better looking systemmenus will come out?
     
  18. malverns

    Newcomer malverns Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom

    Yes, but your retarded.
     
  19. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Lol. Man, I would also like to know when more custom menus are gonna come out.
     
  20. icefireicefire

    Member icefireicefire GBATemp Fails.

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    961
    Country:
    United States
    I finally extracted the settings menu (LZ77 sux), Im repacking it now to test if I did it right.
     

Share This Page