Hacking Softmii Tweaks

zidane_genome

My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?
OP
Member
Joined
May 21, 2006
Messages
2,320
Trophies
0
Age
41
Website
Visit site
XP
275
Country
United States
Ok, I really need some help here...

I'm trying to get the Softmii Tweaks app running... Every time I load it, it code dumps after a quick flash of what I'm guessing the main screen is. I see a pic of mario and some green stuff, then code dump...

I'ved tried 3 different SD cards, downloaded it from more places than I can count, and have redone the whole Softmii install 3 times now...

Is there something I'm missing, or what?

Wii - NTSC-U, 3.2U
SD cards - 1gb SanDisk, 2gb SanDisk, 1gb micro with standard SD adapter (also SanDisk)
I've gotten the Softmii pack from torrents, MegaUpload, Mediafire, Rapidshare, FileFactory...

Is there a "hack" I'm supposed to run with preloader to get Softmii Tweaks to run??
 

zidane_genome

My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?
OP
Member
Joined
May 21, 2006
Messages
2,320
Trophies
0
Age
41
Website
Visit site
XP
275
Country
United States
after virinizing the Wii, I didn't do ANY mods... not even starfall...

unplugged my GC controller, and it worked...

Wow... the GC controller was the problem... jesus... who would have thought!!
 

icefireicefire

GBATemp Fails.
Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
961
Trophies
0
Website
Visit site
XP
25
Country
United States
my installer works with GC controllers
tongue.gif
.
 

zeldafn333

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 1, 2008
Messages
120
Trophies
0
Location
Massachusetts B)
XP
52
Country
United States
zidane_genome said:
after virinizing the Wii, I didn't do ANY mods... not even starfall...

unplugged my GC controller, and it worked...

Wow... the GC controller was the problem... jesus... who would have thought!!
Same
My problem was i didnt have Anytitledeleter forwarder or whatever it is installed from preloader.
 

Golfman560

TheRapist.com
Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,099
Trophies
0
Age
14
Location
Living with seals
Website
Visit site
XP
64
Country
Maybe the region determines if the GC controllers make the tweaks fail? Since both people today that have had problems were from the US and I never saw anyone complaining about it in the SoftMii thread that were from Europe
 

kallstar

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 22, 2008
Messages
80
Trophies
0
XP
69
Country
United States
Heh, another Gamecube Controller conspiracy! Those controllers have a mind of their own i tell ya.
tongue.gif
Its to the point where I make sure to never leave them plugged in while doing anything important.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Metoroid0 @ Metoroid0: :(