SOFT RESET on YSMENU R4?

Discussion in 'R4 DS' started by subichan, Sep 26, 2009.

Sep 26, 2009

SOFT RESET on YSMENU R4? by subichan at 4:55 PM (2,068 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. subichan
    OP

    Newcomer subichan Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Is it just me or it's just impossible to have a properly working soft reset feature on YSMENU for the R4?
    As many people on the net, I get the smiling sd card picture with the 'loading' sign, hanging forever..
    Let a fellow know, please, as I deem soft-reset absolutely necessary..
    Thanks buddies
     
  2. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    You have to wait until Yasu makes a update.
     
  3. Nugg2396

    Member Nugg2396 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    239
    Country:
    Malaysia
    WHich is possibly never [​IMG], there haven't been YSmenu updates for a long time :'(
     
  4. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Does it really matter? What's another 2 seconds turning off and on your ds?
     
  5. canderousa

    Member canderousa GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    United States

    I'd be more worried about this than about soft reset...
     
  6. subichan
    OP

    Newcomer subichan Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    I think that compatibility for a couple more games is a great feat, but my on/off button spring is more precious than that, so soft-reset is a must.. [​IMG]
    Compatibility aside (for which most of the time there are workarounds on your original firmware), when you put it on a 'time spent' level, the 2 seconds spent turnin' it on and off defeat the purpose of the infolib effort.
    UNLESS, and you guys should enlighten me on this point, YSmenu depletes the DS battery slower than the original R4 firmware..
    That would be cool, really..
    Greetings
     

Share This Page