So How Do You Play Your Back-Ups These Days.???

Discussion in 'Wii - Hacking' started by 20clarky08, Jan 9, 2009.

  1. 20clarky08
    OP

    Member 20clarky08 Official Wii Freak

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    ScouseLand
    Country:
    United Kingdom
    Ok Guys...over the past few days alone has seen yet another method for booting backup games.

    I myself have adopted this method.

    Soo......

    How Do You Play Your Back Ups?? Which Loader Do You Use?? Which cIOS have you got installed? Or Which Modchip Do You Use?

    just trying to get a general picture on the most comment setup out there today.


    20clarky08
     


  2. theauth0r

    Newcomer theauth0r Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    I used everything in Backup Launcher 0.3 Gamma with 002 fix by djtaz.

    I found that out of all of the different guides on here this one was the best and easiest one to follow [​IMG]
    I dont have a modchip & I've only just started looking into homebrew, so i'm sure my prefs will change down the line.

    Currently on 3.2E with starfall, cIOS36_rev7, & Wiiish-BKUP loader.
     
  3. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    been modded since January 2007 Old Wiinja v2 still going strong [​IMG]
    yeah first Gen Chip cannot bypass 001
    i never trucha anything unless needed.....
    Always used Disc channel, but when 001 kept on appearing i wasn't using my wii, then august 08 came, i couldn't play trucha signed games from my brother, so as a result jumped to homebrew.....
    Region Free, GeckoOS, SoftChip...
    i load games with SoftChip only:)
    My signature tells what system I'm on [​IMG] and as always your'e hell of allot safer with a chip, and not to patch your menu completely....
     
  4. Skarface05

    Member Skarface05 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    453
    Location:
    Bath
    Country:
    United Kingdom
    Well

    3.2 Starfall, all IOS patched to CIOS bar 16 and preloader also installed.

    Loading direct from Disc Channel for PAL games and from Gamma for NTSC games.

    Still hopin to find a way to make region free work with the modified CIOS's.
     
  5. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States
    CIOSCORP - Jackass style
    Gamma - Outer region games

    Starfall and I wish I had a ntsc preloader.. (I hate you Skarface!) [​IMG] (IronFace is jealous)
     
  6. Skarface05

    Member Skarface05 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    453
    Location:
    Bath
    Country:
    United Kingdom
    Skarface wishes he could make it NTSC for IronMask! [​IMG]

    And damn does it rock!!!

    [​IMG]
     
  7. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    I haven't played since a long time now, but you could say I am using the Gamma Loader (rebooter function) still ('till my Wiinea Pig get fixed) [​IMG]
     
  8. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,912
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    Wiikey v1 since early 2007.
     
  9. Joey R.

    Banned Joey R. Banned

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    291
    Location:
    Oviedo, Asturias
    Country:
    Spain
    My 3.2E Wii's softmodded with Starfall and Gamma 0.3 w/002 Fix. I launch my backups from the Backup Loader Channel.

    PS: It seems I've been out of the loop... Which is this new method for loading games? How do you launch backups from the Disk Channel?
     
  10. AWESOME_noob

    Member AWESOME_noob GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    266
    Country:
    United Kingdom

    Ditto! With no issues what-so-ever with ANY game [​IMG] well so far anyways.....
     
  11. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    WiiBoss chip with YAOSM on it. Working perfectly, all games boot fine from the disc channel itself. Well except for 002 error games, I have to load them through gecko os.
     
  12. mestapho

    Member mestapho GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    266
    Country:
    United States
    3.2U Downgraded from 3.3 and starfalled.

    Currently using Gamma .3 to launch back-ups, but

    patiently (read - put myself in restraints to keep from pulling the trigger)

    waiting for more thorough testing of Cioscorp.
     
  13. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,912
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    Same here.
     
  14. IronMask

    Member IronMask Official WiiStuntman First to Test ciosCorp!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    850
    Location:
    Somewhere in USA
    Country:
    United States

    There's a thread about it...but you will have to dig out the important stuff yourself... because there is no "official" release of CIOSCORP until further testing is done..
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=127363
     
  15. Joey R.

    Banned Joey R. Banned

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    291
    Location:
    Oviedo, Asturias
    Country:
    Spain
    Thanks, now at least I know what to search for [​IMG]
     
  16. DarkSzero

    Newcomer DarkSzero Advanced Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    75
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    Wii with D2CKey, since 2007's Christmas and been working flawlessly.
    Booting games using Starfall's Rescue Menu to skip the system menu [​IMG]
     
  17. drock360

    Member drock360 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    392
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Wii with key-clip programmed with the Wiikey v1 firmware. Softmodded with the Twilight Hack and HBC. Works like a charm, except with Animal Crossing. If someone knows how to fix that, please tell me.
     
  18. killplaystation

    Member killplaystation GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    467
    Country:
    United States
    cyclowiz still treating me great since 07 [​IMG]
     
  19. bozzer123

    Member bozzer123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 23, 2008
    Messages:
    135
    Country:
    United Kingdom
    custom cIOSs from the disc chanel since yesterday
     
  20. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    Yowii w/ YAOSM 3.2 firmware.

    Install IOS38
     

Share This Page