Question Small issue (hope so...) after updating emunand 7.0.1

Discussion in 'Switch - Exploits, Custom Firmwares & Soft Mods' started by Rebelrollers, Apr 24, 2019.

  1. Rebelrollers
    OP

    Rebelrollers Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 24, 2019
    France
    Hello All,

    I had my switch 6.2 emunand (atmosphere) updated with choixdujour to 7.0.1

    After this update i update as well my hetake to v4.10.1 +
    atmosphere-0.8.8-master-a09c0899+hbl-2.1+hbmenu-3.0.1.zip (zip package on the github)

    Two problem i noticed :
    • RCM boot fine hetake is fine too but when i run Launch -> CFW in hetake i get atmosphere logo (sept thing...) then it going back to hetake.
    • If i boot using Launch -> payload -> fuse thing it seems booting fine when checking console menu i've 7.0.1 emunand + atmosphere 0.8.8 but i can't run the gallery feature (hbmenu).
    I think the issue is minor i'm not usual with this update thing i just want to update to be able to run nsp that require 7.0.1

    Thanks for tour help.
     
  2. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ リザードン

    Member
    7
    GBAtemp Patron
    pLaYeR^^ is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Sep 18, 2014
    Austria
    Austria
    You don't have EmuNAND with Atmosphere.... Atmosphere doesn't offer EmuNAND yet.
    Press and hold R when you open the gallery.
     
  3. Rebelrollers
    OP

    Rebelrollers Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 24, 2019
    France
    Thanks to clarify i'm a bit confusing i thought when i select cfw on rcm it boot on "emunand" sorry :o
    I will try you tip and keep you advice.
     
  4. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ リザードン

    Member
    7
    GBAtemp Patron
    pLaYeR^^ is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Sep 18, 2014
    Austria
    Austria
    EmuNAND is currently only supported by SX OS but Atmosphere is working on it.
     
  5. Rebelrollers
    OP

    Rebelrollers Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 24, 2019
    France
    Thanks it works ! :)

    Now i've a second question. Since the update all application nsp installed previously do not wan't to run
    the message is :
    "The software has not been started, try on the home MENU "
    (sorry for my translation)

    how i can make my application running again? do i need to reinstall them? Do i lost my save data? I think no data is store in my console memory but if you can confirm
     
  6. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ リザードン

    Member
    7
    GBAtemp Patron
    pLaYeR^^ is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Sep 18, 2014
    Austria
    Austria
    Extract 7.0.1 sigpatches from here to the root of your micro sd card.
     
  7. Rebelrollers
    OP

    Rebelrollers Newbie

    Newcomer
    1
    Apr 24, 2019
    France
    Thank you again all is working fine :)

    edit :last question out of the subject.
    I currently have a 64gb card can i transfer everything with copy paste on a 128go (exfat to exfat) or do i need special tool?
     
    Last edited by Rebelrollers, Apr 24, 2019
  8. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ リザードン

    Member
    7
    GBAtemp Patron
    pLaYeR^^ is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Sep 18, 2014
    Austria
    Austria
    Simply copy and paste.
     
Loading...