1. Mr. Wizard

    OP Mr. Wizard Ending the spread of bullshit one thread at a time
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    1,814
    Country:
    Canada
  2. Mr. Wizard

    OP Mr. Wizard Ending the spread of bullshit one thread at a time
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    1,814
    Country:
    Canada
  3. kingraa777

    kingraa777 boom!
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Messages:
    1,241
    Country:
  4. Scarlet

    Scarlet Soy Consoomer
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    4,154
    Country:
    United Kingdom
    If you try to register it at a stable, they tell you they can't because they're scared it'll eat other horses lol
     
    Xzi likes this.
  5. Mr. Wizard

    OP Mr. Wizard Ending the spread of bullshit one thread at a time
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    1,814
    Country:
    Canada
    I was not able to get to the stable in time and the sun came out, horse went poof!
    Then I fell down a cliff...
     
    Xzi likes this.
  6. chartube12

    chartube12 Captain Chaz 86
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    3,918
    Country:
    United States
    Nice find. I like that Link can mount any animal he finds in the game. Even the wolves. I dare some to try though. They ususal travel in packs and knock Link on his ass quickly. Killing them or running away is ususally a must.
     
    Last edited by chartube12, Mar 8, 2017
  7. ShadowOne333

    ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,640
    Country:
    Mexico
    I noticed yesterday while fighting properly and for the first time a Lynel, and saw that when you stun him, you can mount him.
    However, I'm not sure if I can actually tame him or not since I don't have enough stamina.

    Can anyone confirm if you can tame one? Or is the mount option there just to attack him?
     
  8. Scarlet

    Scarlet Soy Consoomer
    Reporter

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    4,154
    Country:
    United Kingdom
    You can only mount him to stab him, if you look at the UI soothe isn't an option. And as a side note, there are several things you can't ride sadly. Like those bull things.
     
  9. Baoulettes

    Baoulettes The lonely man
    Member

    Joined:
    May 25, 2011
    Messages:
    814
    Country:
    France
    wait so you can tame a deer and put in stable ?
     
  10. Xzi

    Xzi Benebatch Cumberdict
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    12,983
    Country:
    United States
    Thank mr skeltal
     
  11. Thirty3Three

    Thirty3Three Musician Member
    Banned

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3,956
    Country:
    United States
    Wait so I bought the monster horse mount and bridle... for nothing?!
     
  12. Korados

    Korados GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    233
    Country:
    Germany
    I really wish they would have implemented the ability to register the Stalhorse. I don't understand why they made it mountable when
    you can't actually keep it. It vanishes at 5 AM but maybe they could've made an exception to the Stalhorses you register.
     
  13. Baoulettes

    Baoulettes The lonely man
    Member

    Joined:
    May 25, 2011
    Messages:
    814
    Country:
    France
    not only Stalhorse too but any mountable animal to be saved.
    I would love to continue all my adventure with it :
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited by Baoulettes, Mar 10, 2017
    Xzi likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Skeletal, horse, mount