SDHC Issues

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by PhoenixT, Jan 18, 2010.

Jan 18, 2010

SDHC Issues by PhoenixT at 10:36 PM (555 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. PhoenixT
    OP

    Newcomer PhoenixT Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    23
    Country:
    Italy
    I always used an old Kingston 2Gb with my R4-sdhc. Today I tried to use a 4Gb SDHC. Class 4. Seemingly, I lost the ability to boot 128Mb roms. They just... freeze. What else could I try? Is the card unusable?
     
  2. Fantasy Freak

    Newcomer Fantasy Freak Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    In Front Of My PS3
    Country:
    United States
    An R4 SDHC is a fake card, get a new card, one that supports SDHC, like a DSTT, for example.
     
  3. BlackDave

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    NEVER get R4....ugh...
     

Share This Page