SDHC in M3 (but not micro...)

Discussion in 'M3 Adapter' started by hetyu, Dec 17, 2008.

Dec 17, 2008

SDHC in M3 (but not micro...) by hetyu at 9:47 PM (744 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. hetyu
    OP

    Newcomer hetyu Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    19
    Location:
    Hungary
    Country:
    Hungary
    Oi,

    I just ordered and successfully received a 8GB Class 6 SDHC, but i wasnt really carrefull with the item description when i ordered it...Its not micro SDHC...its a really "big" normal SDHC.

    My question is really simple:
    Is there any way/hax/adapter to use this 1 with M3 real?

    Cheers
     
  2. Chrono_Tata

    Member Chrono_Tata GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    851
    Country:
    Thailand
    Um no.

    Try to get a refund for it and buy the right one.
     
  3. hetyu
    OP

    Newcomer hetyu Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    19
    Location:
    Hungary
    Country:
    Hungary
    Just as i thought...*sigh*

    Dumb me, i learned the lesson on my fault :/

    However tnx for the reply >.>
     

Share This Page