TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. fenderjaguar

    OP fenderjaguar GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    363
    Country:
    I've successfully got SD2Vita running on my vita. But I notice that h-encore bootloader takes much longer from the SD card than it does from the sony memory card (I'm on firmware 3.68).

    Is this normal? And is there any way to make it quick, like it was before?
     
  2. Duo8

    Duo8 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jul 16, 2013
    Messages:
    3,591
    Country:
    Vietnam
    I got that too.
    Try moving tai configs & plugins to ur0.
    In my case it would seem either the card or the adapter or my vita is dying.
     
  3. Madridi

    Madridi Card Collector
    Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    3,561
    Country:
    Qatar
    None of that is true.

    To op, yes this is unfortunately normal. The latest versions of both gamesd.prx and storagemgr (whichever one you use to get your sd2vita recognized) has considerable lag time. The lag you see when exiting hencore is due to these plugins. There is no way around it.

    For Enso users, this lag happens on console boot rather than hencore

    Edit: To clarify, the lag happens when the card is being initialized at each boot/hencore start up. It’s fine afterwards for system use
     
    Last edited by Madridi, Aug 23, 2018
  4. fenderjaguar

    OP fenderjaguar GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    363
    Country:
    ok, thanks for clarifying, madridi.

    It's not really a big deal, I don't suppose. It's about 12 seconds, I think. Small price to pay for using an SD card
     
    Madridi likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - bootloader, SD2Vita, encore