SD Card Menu "Failed To Launch"

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LeonardoGolden, Apr 4, 2009.

Apr 4, 2009
  1. LeonardoGolden
    OP

    Member LeonardoGolden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    So I copied over a bunch of games I installed via WAD Manager to my SD Card, then deleted them from the wii's system memory. But when I try to launch one via the SD Card Menu, it says "Failed to Launch".

    Do I need to do something else here?
    Can you guys help me, please?

    Thanks in advance.
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    did you update the official nintendo way? cause then need to run IOS downgrader
    (if not make sure you have enough free space on the wii NAND)
     
  3. LeonardoGolden
    OP

    Member LeonardoGolden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    Nope, I used waninkoko's 4.0 updater.
     
  4. Bloodlust

    Member Bloodlust GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,054
    Country:
    Hong Kong
    I think whatever wad you are trying :

    1) Make sure it works on your wii first (region problem?)
    2) Save the game

    then move it over to your sdcard and try it again..
     
  5. LeonardoGolden
    OP

    Member LeonardoGolden GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    Oh, never mind. I just needed to patch IOS60.

    Thanks anyway!
     

Share This Page