Rom Dump on Acekard without Wifi?

Discussion in 'Acekard' started by Sycoraxic98, Jan 8, 2011.

Jan 8, 2011
  1. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Hello. I have an AceKard 2i, and I want to dump my copy of Ghost Trick: Phantom Detective so that I can have all my games on my AceKard. However, my Wifi hasn't been working on my DS lately, so I'm wondering if it's possible to dump it without WiFi?

    Thanks!
     
  2. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    You would have to have a 3in1 and the game would have to be pretty small.
     
  3. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Oh, really? [​IMG] That sucks. Thanks though.
     
  4. Mario92

    Member Mario92 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    878
    Location:
    Finland
    Country:
    Finland
    If you have slot2 flashcard you can use that, too.
     
  5. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Sadly, it's a DSi though. So neither of those will work :\
     
  6. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    You can't dump over wifi with a DSi (can't swap carts past the DSimenu)

    The other option is using a NDS adapter plus. [​IMG]
     
  7. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    How would an NDS adapter plus work?
     
  8. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
  9. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Huh. Thanks, I think I'll be getting that [​IMG]
     
  10. MFDC12

    Member MFDC12 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    761
    Country:
    United States
    that is very untrue. you can back up every game with a 3in1
     
  11. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,542
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Do you really have no router or something like that?
     
  12. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    Exactly.
    It will backup 32MB, then it will overwrite the backed up 32MB and backup the next 32MB.
    And then once all parts have been backed up, the app puts them together to form the whole rom.
     
  13. Sycoraxic98
    OP

    Newcomer Sycoraxic98 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    No, I have a router. It's my roommate's, and it uses WPA-2 security, so I can only get DSi games online :\
     

Share This Page