Rick Dangerous Wii v1.0

Discussion in 'User Submitted News' started by Hadrian, Oct 30, 2008.

Oct 30, 2008

Rick Dangerous Wii v1.0 by Hadrian at 12:02 PM (1,668 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Hadrian
    OP

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Source

    Port of the classic Amiga game this time for Wii. Graphics have been changed.

    [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG]

    Here is the bad online translation:
    Presentation:
    having made mumuse with the wii and under the pressure of a fox not to name its name, Magic Team gives you *enfin* Rick Dangerous Remasterisé (its THX, Dolby Digital, dogs' croquette or not).

    In the menu:
    - Styles of drawing whole done again (Dalk powered)
    - New musics (Elmobo powah)
    - New sequences of the beginning of levels and new final sequence

    Review:
    - In 29.10.08: Version 1.0

    How to play:
    - Move Rick via D-PAD
    - High Button 1 to draw a bullet
    - Low Button 1 to put down a dynamite
    - Top or Button 2 to jump

    Other information:
    Magic Team simple percentage back (and not:-D)

    After 2 years, this hurt us to see sleeping this in a corner, if I am motivated I shall have followed DS version... In any case they have other knack in supply which turns and to avoid indigestion they are going to go molo there;-)


    I would have put this on the front page but you guys know how much I fail at that [​IMG]
     
  2. Regiiko

    Member Regiiko GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    326
    Location:
    Örebro
    Country:
    Sweden
    Wow this looks cool.
     
  3. Hadrian
    OP

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Plays just like the original but the music is bad.
     
  4. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Rick Dangerous Wii v1.0

    zeGouky has posted a port of Rick Dangerous for the Nintendo Wii:
    mumuse having with the Wii and under the pressure of a fox not to mention his name, Team Magic offers * * finally Remasterisé Rick Dangerous (his THX, Dolby Digital, croquette dog ... or not ... ).

    On the menu:
    - Graphics whole again (Dalke powered)
    - New tunes (Elmobo powah)
    - News footage of early levels and ... new final sequence

    History:
    - 29.10.08: Version 1.0

    How to play:
    - Move Rick via the D-PAD
    - High Button 1 + to draw a ball
    - Low + Button 1 to ask a dynamite
    - Button Up or 2 to skip

    Other information:
    The Magic Team is back (or not:-D)

    After 2 years, it hurt us to see it stay in a corner, if I am motivated I will follow the DS version ... In any case it was something else running in stock and to avoid indigestion will go molo ;-)
    download of the game!!!
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  5. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,660
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Awesome! [​IMG] I'm gonna try it soon! [​IMG]

    Loved the original one on my Amiga [​IMG]
     
  6. fuuuuuu

    Newcomer fuuuuuu Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    Holy crap this brings back memories! Really good game!
     
  7. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] Certainly is*
    perfect little game aswell!
     
  8. Hadrian
    OP

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
  9. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    thanx Hadrian, Sorry..
     
  10. loopguy

    Member loopguy GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    229
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    controls are still buggy and up shouldn'd be jump. also the top of the screen is cut off.
    but anyways, good work! i loved the amiga version [​IMG]
     
  11. Hadrian
    OP

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    2 button works as jump too.
     

Share This Page