1. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
    Hello I have latest version of Windows 10 and I connected my PS4 with my pc ethernet directly with a lan cable.

    I installed the remote package installer on the PS4 with USB stick and am using Ps4 pkg sender 1.0 by modded warfare.

    I installed node.js on the pc and installed http server globally. When I open pkg sender and click test server it checks okay and says the server is running.

    I have setup the ips correctly no doubt about that. I run Hen 2.1.3 by sistro and open the remote package installer in the Ps4. On the pc I drag and drop the pkg in the pkg sender and when I click send all it just stays there and in status it says idle.

    I have waited a few minutes but nothing really happens. Could someone tell me what is it that I am doing wrong and is there anything I should do about?

    Sent from my SM-J530F using Tapatalk
     
  2. xunsus

    xunsus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 18, 2017
    Messages:
    91
    Country:
    Algeria
  3. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
  4. xunsus

    xunsus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 18, 2017
    Messages:
    91
    Country:
    Algeria
    are you sure it's not just a faulty pkg file?
    what do you get on this screen ? Capture.PNG
     
  5. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
    I have tried multiple files. They all install via usb fine.

    Okay I'll take screen shots and post them after I get home tonight

    Sent from my SM-J530F using Tapatalk
     
  6. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
    Sent from my SM-J530F using Tapatalk
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited by Saaqi, Mar 17, 2020
  7. xunsus

    xunsus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 18, 2017
    Messages:
    91
    Country:
    Algeria
    frankly i don't know.
    i did remember that pkg sender won't work if your fpkg or it's directory has weird characters, soo maybe try renaming it
     
  8. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
    No words characters or spaces in the address of the file

    d:/Desktop/8.pkg

    Sent from my SM-J530F using Tapatalk
     
  9. JohnZoul

    JohnZoul Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 19, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Same problem here
     
  10. Leeful

    Leeful GBAtemp Member
    Developer

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    1,329
    Country:
    United Kingdom
    Saaqi likes this.
  11. Saaqi

    OP Saaqi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    82
    Country:
    Pakistan
    I figured it out I was using 'Windows Firewall Control' and it was blocking inbound connection to Node.js


    I will also try the linker. Thank you

    Sent from my SM-J530F using Tapatalk
     
    Leeful likes this.
  12. Hesam

    Hesam Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 24, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Iran
    I have same issue
    I think it comes from hen version , it shoud be(look like must) 1.8 or later
     
  13. Walamo15

    Walamo15 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    Norway
    i put the fake pkg into an empty folder and that worked better
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installer, working, Remote