Re- Hacked Wii Cant find USB Device! Help!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by 2yugimoto, Mar 28, 2010.

Mar 28, 2010
  1. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    well i had a problem with my cios not working so i rehacked my wii today using xzxero's 4.2U guide and ir worked but now when i try to load my usb off usbloader gx or neogama loader it cant find it and it counts down for 30 sec... i tried ios 249 but i now have cios 19 instead of 14 so i dont know whats new or what i gata install.... please help.....
     
  2. WiiHoney

    Member WiiHoney GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    102
    Country:
    United States
    did you run usb_installer IOS202
     
  3. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    never heard of that.
     
  4. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    use dop-mii to install a patched ios36 to ios slot 236....
    see if that solves your problem!

    -kitt
     
  5. WiiHoney

    Member WiiHoney GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    102
    Country:
    United States
    http://code.google.com/p/mplayer-ce/downloads/list


    the correct name is cIOSInstaller_mplayerce
     
  6. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Hey, try uloader. I had the same problem.
     
  7. muck chucker

    Member muck chucker GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Try pluging it in the other USB slot
     
  8. 2yugimoto
    OP

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    configurable loader worked
     
  9. Twin989

    Newcomer Twin989 Advanced Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    i had the same problem until i tried inserting it into the next usb slot.
     

Share This Page