R4i Gold Help

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by tanmanEXE, Apr 19, 2010.

Apr 19, 2010

R4i Gold Help by tanmanEXE at 11:15 AM (2,385 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tanmanEXE
    OP

    Newcomer tanmanEXE Newbie

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    My cousin has an R4i Gold - http://r4igold.cn
    Not sure if it is fake but it is having problems.
    I don't exactly know since he is telling me this
    When he starts the card, the screen goes to a black flash and the top screen has some kind of horizontal bars?, this also happens when the card is empty
    He is using a DS Lite and he put the 1.8b kernel on - http://r4igold.cn/downloade.asp
    I noticed it doesn't have the R4.dat file
    [​IMG]


    Update: Works after i add/replace files with - http://www.megaupload.com/?d=AGBX8V2A
    Will update if other problems occur.

    Help is appreciated.
    TIA
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    did you try the megaupload link tanman provided?
     
  3. Banpresto

    Newcomer Banpresto Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2013
    Messages:
    2
    Country:
    Russia
    An analogous problem, update the link (megaupload)! PLEASE!
     
  4. Xexyz

    Member Xexyz GBATemp's™ Official Xexyz

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    1,349
    Location:
    hippotomonstrosesquippedaliophobia
    Country:
    Japan
    Why did you bump this old thread?
     
  5. Banpresto

    Newcomer Banpresto Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2013
    Messages:
    2
    Country:
    Russia
    Xexyz, sorry for necroposting, but I have a similar problem. I have flash card an R4i Gold - http://r4igold.cn and when I start my DS Lite, it will start normally and it goes to DSLite menu. Game slot is empty. If I remove the flash card and put it back, it says that it contains some Starwars game (what it doesn't) and it wont start. It just gives a white screen. What I'm doing wrong? Here was answer: Works after i add/replace files with - http://www.megaupload.com/?d=AGBX8V2A but this link is dead.
     
  6. Xexyz

    Member Xexyz GBATemp's™ Official Xexyz

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    1,349
    Location:
    hippotomonstrosesquippedaliophobia
    Country:
    Japan
    go here
     

Share This Page