r4 menu

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by link491, Aug 19, 2010.

Aug 19, 2010

r4 menu by link491 at 1:53 AM (945 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. link491
    OP

    Member link491 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    351
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    im wondering if theres any way for me to run the r4 menu, yasu menu or wood r4 on my r4 sdhc? i have THIS one.
     
  2. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    If you are lucky, ysmenu might work...if you can set it up. As for the R4 menu...I'm not sure anyone would use the original R4 menu if they had other options, but woodR4 is definitely never going to work.
     
  3. link491
    OP

    Member link491 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    351
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    thanks see i really like the look of coverflow DS so i wanna set that up mainly
     

Share This Page