R4 CARD not working

Discussion in 'R4 DS' started by dhawi, Apr 26, 2013.

Apr 26, 2013

R4 CARD not working by dhawi at 2:07 AM (665 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. dhawi
    OP

    Newcomer dhawi Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I have an r4 card that stopped working after i accidently formated. I lost the firmware that came installed on it and now whenever i try to put firmwares from online i always get stuck on loading. I dont use this on my 3ds but my ds lite. Please help.


    I have attached a picture of my ds lite and the r4 3ds card
     

    Attached Files:

  2. dhawi
    OP

    Newcomer dhawi Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    3
    Country:
    United States
  3. WigWrm

    Member WigWrm GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    You can try wood r4 for clones on filetrip (various versions exist). One of the earlier versions mentions the url printed on your card. It's called Wood R4 1.29 for clones.
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
  5. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
  6. dhawi
    OP

    Newcomer dhawi Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    where do i get the kernel from
     

Share This Page